2777
2789

سلام خونه تکونیتون  تموم شد؟سبزه رو چندم بزارم؟

لباس خریدین؟ماهنوز هیچی نخریدیم. خونه تکونیم هرروز خورد خورد انجام میدم.

❤تمام لحظه های زندگی من ..به زیبایی بودن توست....❤

خونم‌تمیزه فقط اشپزخونه رو تمیز میکنم🙁

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که امسال دخترم کوچیکه به هیچ وجه نمیزاره خونه تکونی کنم ..

سبزه رو هم ده روز قبل عید میزارم.

خریدم فعلا نرفتم

آقایون و داداشای نی نی سایتی اگه واسه خودتون احترام قائلید به بنده در خواست دوستی ندید وگرنه ... بوقققققق 🤬🤬

فرشارو دادم قالی شویی 

قراره فردا پرده ها و بدم خشکشویی 

شوهرم دوتا اتاق و رنگ کنه 

بیان مبلارو بشورن 

و بعد بقیه خونه تکونی و شروع کنم تازه 

لباسم فقط برا دخترم خریدمم

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
من همه ی کارام تموم شده الآنم داریم با شوهرم سفارش های هفت سین رو آماده میکنیم☺️

عکس یکی دوتاشو میزاری؟؟

باریکلا هنرمند

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

من همه ی کارام تموم شده الآنم داریم با شوهرم سفارش های هفت سین رو آماده میکنیم☺️

عزیزززم چقد عالی آفرین.😍

❤تمام لحظه های زندگی من ..به زیبایی بودن توست....❤