2777
2789

اول از همه من یه مدت کاربر خاموش بودم الان خواستم تاپیک بزنم نوشته بود تعلیق شده اصلا نمیدونم چرا دیگه مجبور شدم صفحه جدید درست کنم 

حالا سوالم اینه بچه ها من تازه چند ماهه ازدواج کردم آخر این هفته تولد همسرمه اینجام کسی رو نداریم(یعنی چند تا از نزدیکان درجه دوم همسرم هستن ولی روم نمیشه دعوتشون کنم) میشه راهنمایی کنید برای یه جشن شاد حالا تو خونه یا بیرون یا دور هم یا اصلا دونفره باید چیکار کنم،هیچ دوستیم ندارم ازش کمک و ایده بگیرم خواهرانه راهنماییم کنید❤

عزیزم بقیرو بیخیال جشن دونفره ک خواستنی تره🥰

خب میتونی کافه رزور کنی اونجارو تزئین کنی و کیک بخری یا میتونی تا قبل از اینکه شوهرت از سرکار میاد خونرو تزئین کنی کیک بزاری اهنگ پخش کنی تا وقتی میاد سوپرایز بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بقیرو بیخیال جشن دونفره ک خواستنی تره🥰 خب میتونی کافه رزور کنی اونجارو تزئین کنی و کیک بخری ...

مرسی عزیز دلم

آخه به نظرت دونفره خیلی تکراری و خسته کننده نمیشه براش؟آخه ما همیشه فقط دوتامونیم

اره چون هیچ جا رو اینجا نمیشناسم و تا حالا تنهایی بیرون نرفتم حقیقتش گیج شدم چون قبلنا همه کارم با مامانم بود

اگه کاغذ کشی داری یکی دوتا ببند. بادکنکم یکی بگیر.

شامم لازانیایی جیزی بپز.

اصلنم به روی خودت نیار که یادته تولدشه.

اهنگ تولد اماده کن. تا اومد پلی کن.

خودتم لباس قشنگ بموش و با هم برقصید

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

یه جا گوشیتو کار بزار که وقتی دز در میاد تو ..تو فیلم بیافته. بعدا ببینید تو اون لحطه که جشن و دیده چه ذوقی کرده

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اگرم میخوای تولد همراه با خانواده باشه

یا توی خونه باشه

غذای موردعلاقه همسرت رو درست کن

دسر درست کن

میز رو با شمع وایمر و گلبرگ تزئین کن

کادو بگیر

یه لباس خوشگل بپوش آرایش کن موهاتو کرلی درست کن

🐈‍⬛