2777
2789

خانوما مبل ۷ نفره قهوه ایم رو دادم برام پارچش رو عوض کنن رنگ روشن سفارش دادم تو مایه های کرم 

میزم هم قهوه ای روشن بود اونم دادم رنگ مبل در بیاره 

الانم سوالم اینه هنوز مد هست که میزناهار خوری و مبل یک رنگ باشن

دوم اینکه پارچه هایی که انتخاب کردم گفتم صندلی ها و یه نفره ها تیره تر باشه و دونفره و سه نفره روشن تر 

منتها رنگاشو کامل نداشت گفت دمه عید هست تموم کرده شرکت دو رنگی که مجبور شدم سفارش بدم شمارهی یک و چهار شد که زیاد فرق نداشتن بنظرتون زشت نمیشه اینطوری

بدون عکس نمیشه گفت

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
بدون عکس نمیشه گفت

عکس نگرفتم از پارچش الان همرو زدن وانت بردن

من چون مبلام قهوه ای بود خواستم روشن باشه

طوسی هم داشت که خوش رنگ بود ولی سه تا از جاریام اون رنگی زدن گفتم تکراری میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس نگرفتم از پارچش الان همرو زدن وانت بردن من چون مبلام قهوه ای بود خواستم روشن باشه طوسی هم داشت ...

کرم که خوبه 

اون یکیا چه رنگبه

ناهار خوریت چی

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
همه یکدست کرم رنگ نهارخوری و تک نفره ها یه درجه تیره تر تقریبا

یک درجه کمه انگار پارچه کم اومده مجبور شدی بزنی 

باید رنگی گه باهاش ست باشه بزنی یا تیره تر یا متضاد

مثلا کرم با قرمز  زرشکی آلبالویی سبزتیره طوسی بژ خردلی اینا ست میشن و قشنگن