2777
2789

ن بابا بعد عید میگن گرونتر میشه

سال 9۵ خدا بهترین هدیه رو بهم داد..‌.داداش کوچولوم میدونستی قلب من فقط بخاطر تو میزنه؟؟میدونستی زندگی من توی صدات و وجودت خلاصه شده؟؟بمونی برام یکی یدونممم💋❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعده عید ارزونی؟؟

الآن بگیر تا از این بیشتر گرونتر نشده

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
منم میخواستم بخرم نمیدونم گرونتر میشه یا نه اما الان اصلا دست و دلم به خرید نمیره قیمتا فضایی شده ...

بعده عید از اینم بدتر میشه دیگه چاره چیه...بخری بهتر نیست؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
منم میخواستم بخرم نمیدونم گرونتر میشه یا نه اما الان اصلا دست و دلم به خرید نمیره قیمتا فضایی شده ...

منم همینطور واقعا خیلی زور داره با این پول یه گوشی اشغالی بت بدن 

بعده عید از اینم بدتر میشه دیگه چاره چیه...بخری بهتر نیست؟

اخه بعد عید گوشی های جدید میان 

حداقل اون موقع میگم دارم برا گوشی جدید پول زور میدم

اما الان هرچی گوشی بدرد نخور و قدیمیه گرون شدن

فکر کنa32که مال دو سه سال پیشه رفته بالای ده تومن

a33که کلا مشکل انتن دهی داره شده ۱۴ ۱۵ تومن

اینا نهایت باید بین ۶ تا ۸ تومن قیمتشون باشه

اگه گوشیم یاری کنه و خراب نشه برا a24 و a34صبر میکنم فعلا

{ خانم هستم }
اخه بعد عید گوشی های جدید میان  حداقل اون موقع میگم دارم برا گوشی جدید پول زور میدم اما الان ...

آره گلم درست میگی..اگه نیاز نداری فعلا دست نگه دار تا بهترشو بخری

منم همینطور واقعا خیلی زور داره با این پول یه گوشی اشغالی بت بدن 

اونم گوشی قدیمی

این گوشیا الان باید اف میخوردن چون گوشی های جدید در راهن

ولی تو ایران همه چی برعکسه اینا دارن گرونتر میشن

با پولی که چند ماه پیش میتونستیمa73بخریم الان بایدa33بخریم خیلی زور داره خداییش

تازه میترسم بخرم یهو ارزون شه سکته کنم😑

{ خانم هستم }
اونم گوشی قدیمی این گوشیا الان باید اف میخوردن چون گوشی های جدید در راهن ولی تو ایران همه چی برعکس ...

ارزونی که غیر ممکنه حالا شاید ۵تومن بشه۱۵تومن اخرش بشه ۱۴بگن ارزون شد ولی دیگه ارزونی واقعی محاله

آره گلم درست میگی..اگه نیاز نداری فعلا دست نگه دار تا بهترشو بخری

نیاز که دارم واقعا چون گوشیم تقریبا نیمه خرابه😑

دارم بزور باهاش مدارا میکنم تا ببینم چی میشه اگه یهو خراب شه مجبور میشم برم قدیمی بخرم

اینم شانس ماست😢

{ خانم هستم }
ارزونی که غیر ممکنه حالا شاید ۵تومن بشه۱۵تومن اخرش بشه ۱۴بگن ارزون شد ولی دیگه ارزونی واقعی محاله

اگه دلار بیاد پایین گوشی هم ارزون میشه

گوشی یکی از چیزاییه که خیلی مواقع پیش اومده ارزون شده بعد دوباره رفته بالا

همینa32یه مدت شده بود ۵ تومن

{ خانم هستم }