2777
2789

شیربرنج شیرین دوست داری یا شور؟

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه برنج نیم دانه داری یک استکان برنج رو با دو لیوان آب بزار کاملا حل بپزه جوری که آبش کشیده بشه آخرش یک لیتر شیراگه پرچرب باشه چه بهتر اضافه کن بزار بازم قشنک بپزن و لعاب بندازه اگه تو خونه خامه هم داشته باشی بزن که عالی میشه

تکلیفم مانند کبریت های خیس هیچگاه روشن نمیشود

برنج لنجون رو خوب میشوری با ۳تا لیوان اب میذاری خوب بپزه ک له بشه 

وقتی تقریبا ابش داشت تموم میشد شیر و یک قاشق شکر و دو الی سه قاشق خامه صبحانه بهش اضافه میکنی و برای خوش بو شدنش گلاب یا هل بنداز داخلش 

نیم ساعت تا یکساعت زیر شعله رو کم میکنی و هم میزنی تا مواد یکدست بشه و جا بیفته 

تمام

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
یا خدا شیربرنج شور😂نکنه مث من نمک بجای شکر ریختی ...من تو مربا ریختم اخرشم انداختم گردن یکی دیگه

عزیز دل ما با شکر میخوریم ولی خیلی جاها دیدم نمک میزنن

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
یا خدا شیربرنج شور😂نکنه مث من نمک بجای شکر ریختی ...من تو مربا ریختم اخرشم انداختم گردن یکی دیگه

چرا تعجب میکنی جانم ماهم خانوادگی بانمک دوست داریم شیربرنج رو

تکلیفم مانند کبریت های خیس هیچگاه روشن نمیشود