2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تقلبی خییییلی اومده حواست باشه گول قیمتشو نخوری من خودم از این مغازه های کادویی که باکس ماگ اینجور چیزا دارن گرفتم بو اقیانوس و انبش عالیه دوست دارم  

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   
الان تقلبی خییییلی اومده حواست باشه گول قیمتشو نخوری من خودم از این مغازه های کادویی که باکس ماگ این ...

اره منم انبه شو میخام بگیرم برا ماشین، یکی از اشناها داشت روم نشد دیگه اینارو ازش بپرسم

تا چند روز ماندگاری دارن؟

این شیشه بزرگاش برا خونه استفاده میکنیم برا ماشین دیگه نمیدونم اصلش باشه یا نه 

این شیشه بزرگا سری داره حالت عود میره داخلش اگه 3 تا سری بذاری خیلی زود تموم میشه و خحونه بو بیشتری میگیره اگه دوتا متوسط و اگه یکی دیرتر تموم میشه بستگی به متراژ محیط داره ما چون خونمون تو سالن پذیرایی میذاریم همون یه سری میذاریم یه یک ماهو نیم الی 2 ماه میره

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه