2777
2789

لطفا میشه بپرسین برام کدوم بیمارستان های مشهد با بیمه تامین اجتمائی قرارداد داره 

مامانمو گفتن سرطان سینه داره دلم داره میترکه تورو خدا راهنمایی کنید کحا باید بره و اگه چیزی هم در این مورد میدونید میشه راهنماییم کنید 😔

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺

هفده شهریور فارابی

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگران نباش زن عموم سرطان سینه داشت شیمی درمانی کرد الان اوکیه فقط باید همیشه چکاب بده یکی دیگه از اقوام هم داشتن عمل برداشتن سینه انجام دادن

شما هم چون مادرت سرطان سینه دارن همیشه چکاب بدید

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
ممنون عزیزم  دکتراش خوبن؟ رایگانه یا نه

من خودم بیمه تامین اجتماعی نیستم اطلاع ندارم ولی خیلی چیزاش رایگانه و یا با هزینه ی کمتر.

نگران نباش زن عموم سرطان سینه داشت شیمی درمانی کرد الان اوکیه فقط باید همیشه چکاب بده یکی دیگه از اق ...

انشالله نمیدونین اندازه تودش چقد بود ؟ چند جلسه شیمی درمانی شد موهاش ریخت موقع شیمی درمانی

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺
من خودم بیمه تامین اجتماعی نیستم اطلاع ندارم ولی خیلی چیزاش رایگانه و یا با هزینه ی کمتر.

اها ممنون عزیزم

فارابی و 17 شهریور با بیمه تامین اجتماعی رایگان هستن

عملش هم رایگانه ؟

ممنون عزیزم

ببين يه مركزي هست ، به نام امام رضا حتما اونجارو بپرس 

فك ميكنم رايگانه

انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی مشهد

مشهد- قاسم آباد- فلاحی 2 35008-051  

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦