2777
2789
عنوان

آبله مرغون در بزرگ سالی

211 بازدید | 11 پست

سلام دوستان امروز حدودا ۴ روزه که دونه های ابله ریختن بیرون ، هنوزم دارم زیاد میشن 😩 تا کی زیاد میشن ؟ 

بعد الان از بعضیاشون اول حس میکنم روشون سبزه ، دو از همینا ک انگار سبز شدن خیس میشن خود ب خود بدون دست زدن ، ی سوال دیگه بعضیاشونم خیلی میسوووزه انگار خار یا تیغی میکنن داخل پوستم 😭 بخدا داغوون شدم اینقدر زشت شدم دلم نمیخواد برم بیرون 😭

راستی ی سوال دیگه داروی خاصی نداره ابله؟ 

من کرم کالامین ، سفکسیم و سیتریزین دکتر نوشت مصرف میکنم ، دوش اب ولرم رو به سرد و با حنا هم خودمو می‌شورم

خنکی ام زیاد میخورم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
معلم دوره ی ابتدایی😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چندماه پیش گرفتم واقعادرکت میکنم خیلی بده. منم زشت شده ببودم ناجور. تااونجاکه میشه فقط دست نزن به دونه ها. خاکشیر بخورهندونه و خنکیجات. وای من چقداذیت شدم تاخوب شدم. صبوری میخواد. دونه ها دیگه ازفرداپس فردا درنمیان تغییرشکل میذن. من دکتربهم یهپمادداد گفت بزنم که جاشون نمونه. حالت ژل بود 

من چندماه پیش گرفتم واقعادرکت میکنم خیلی بده. منم زشت شده ببودم ناجور. تااونجاکه میشه فقط دست نزن به ...

مرررسی عزیزم خداروشکر هر روز بیدار میشم میبینم ی عالمه جدید درومده ، خنکی ام زیاد میخورم 

اسم پماده یادت نیست؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
معلم دوره ی ابتدایی😌
مرررسی عزیزم خداروشکر هر روز بیدار میشم میبینم ی عالمه جدید درومده ، خنکی ام زیاد میخورم  اسم ...

منم همین بودم هی زیامیشد امابعدیهومتوقف میشه دوه هابزرگ میشن. 

ژل کیتوتک. دوتاهستن این ژل هایکی برای وقتیه که هنوزدونه هست وبایدضدعفونی بشن یکیش برابعدشه که جاش نمونه. والافکرکنم مهم همینه که دست نزنی. من بعد6 یا7ماه هنوزجاهاش کمرنگ روی بدنم مونده امابه مرور خیلی کمرنگترمیشن غصشونخور

منم همین بودم هی زیامیشد امابعدیهومتوقف میشه دوه هابزرگ میشن.  ژل کیتوتک. دوتاهستن این ژل هایک ...

مرررسی عزیزم نگه میدارم اگر دیدم جاشون نرفت میگیرم ، خرداد عروسی داریم 🥺

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
معلم دوره ی ابتدایی😌