2777
2789
عنوان

ام وی ام۱۱۰ داشتین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 27082 بازدید | 84 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا .دعا کن مال خودمو رد کنم فعلا که شده قوز بالاقوز

میفروشی ایشالا به همین زودیا🤗

میگن برای هر کالای فروشی چن تا خریدار هس 

فقط یه کم صبور باش 

دیوارآگهیتو آپدیت کن 

اگه دلال آشنا میشناسی هم بسپار قیمت بالاتر رد کنه برات

زودتر فروش میره

ایشالا یه ماشین خیلی بهتر بخری🌹🙏

یه دختر جیگولوی مهربون که عاشق حیوانات و طبیعت و یوگا و کتابه. با من بنفش باشین💜. خدای مهربونم بابت همه نعمتات شکر😍🙏
میفروشی ایشالا به همین زودیا🤗 میگن برای هر کالای فروشی چن تا خریدار هس  فقط یه کم صبور باش&n ...

مشتری میاد ولی مجبورم رد کنم .از اون هفته ک فهمیده می‌خوام بفروشمش انگاری بهش برخورده .اصلا روشن نمیکنه میبرم تعمیرگاه برقکار یینکش استارت ساز روشن میشه باز شب دیگه روشن نمیشه .انگار لج کرده 😐

فقط اینکه

اگر خواستی ام وی ام 110بخری

سعی کن  4سیلندر بخری و مدلش خیلی پایین نباشه که باز اذیت بشی و هی خرجش کنی،سرحوصله بامشورت کسی که سردرمیاره اقدام کن

امیدوارم هرچه زودتر یه سالم و خوبش براتون پیدابشه🌹

فقط اینکه اگر خواستی ام وی ام 110بخری سعی کن  4سیلندر بخری و مدلش خیلی پایین نباشه که باز اذی ...

خداکنه انقد خسته شدم ازین .ک میگم فقط بفروشم احساس میکنم هرچی بخرم ازین بهتره .مامانم سرطان داره باید حداقل ی روز درمیون برم کارهاشون بکنم .دخترم مدرسه ایه واسه رفت وامدش مشکل دارم .سگمو دوهفته ط باید ببرم کلینیک برا دندوناش و واکنش .دم عید خرید .اصن همه چیمو لنگ گذاشته .فقط یکسره تعمیرگاهم

میگن امداد خودرو هم میتونم زنگ بزنم .میترسم اونم ندونه ایرادشو پیداکنه .تا حالا امداد خودرو کارتو را ...

من نه پیش نیومده

شما پمپ بنزینشو ببین شاید داخل جعبه باشه زیر کفی.پیداش کزدی سوییچ باز کن چند ثانیه روشن میشه بعد خاموش میشه،اگه اصلا روشن نشد مشکل داره

منم ماشینم همینجوری بود تعمرکار تشخیص نداد چند وقت اذیت بودن آخرش خودم پیدا کردم

من نه پیش نیومده شما پمپ بنزینشو ببین شاید داخل جعبه باشه زیر کفی.پیداش کزدی سوییچ باز کن چند ثانیه ...

نمبفهمم کجا و میگی .به تعمیرکار میگم نگاهش کنه .آخه از دیروز کلا استارت نمیخوره فقط صدای کلیک میده 

منم ماشینم همه چیش سالمه وای بازم اذیت میکنه کلی هزینه تعمیرش کردم حالا خودم حرفه ای شدم،حالا هم خرا ...

خب اینجوری باتری ش هم می‌خوابه .یک خورده فقط پول باتریه