2777
2789
عنوان

ام وی ام۱۱۰ داشتین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 27082 بازدید | 84 پست
اره مگه اینکه یکم مدل بالاتر بخرم حداقل مال خودم ۸۳هستش لااقل ۸۵ اینا بگیرم .چون مال خودم نمره بندر ...

اره بگرد یه پراید ترتمیز پیدا کن.چون ام وی ام بخوای بگیری باید مدل پایین بگیری که دیگه به خرج افتاده و خرجش از پراید بیشتره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بگرد یه پراید ترتمیز پیدا کن.چون ام وی ام بخوای بگیری باید مدل پایین بگیری که دیگه به خرج افتاده ...

اره همین کارو میکنم .فعلا ک امروز عصر برقکار آوردم ماشین فعلا روشن شد اگ باز خاموش نکنه ودرست شده باشه سریع ردش میکنم ومیخرم

خب جاش خالی میشه که! مگه نباید بجاش یه دندون بذاری؟

وای نه اونجوری دیگه الان دم عیده بنظرم گرون بشه .مامانم میگفتم دندون هایی هست ک پیچ میزنن قیمتش مناسبترن

وای نه اونجوری دیگه الان دم عیده بنظرم گرون بشه .مامانم میگفتم دندون هایی هست ک پیچ میزنن قیمتش مناس ...

ایمپلنت حدود۱۰-۱۲میشه.اگه خواستی بگو دکتر خوب معرفی کنم.

خودش ریشه دندون قبلی رو درمیاره و همزمان فیکسچر ایمپلنت رو میذاره.اصلا درد نداره و متوجه نمیشی.

بعد ۴ماه هم روکش میذاره.

میشه مثه دندون خودت

ایمپلنت حدود۱۰-۱۲میشه.اگه خواستی بگو دکتر خوب معرفی کنم. خودش ریشه دندون قبلی رو درمیاره و همزمان ف ...

دندون پزشکی کاخ خیلی خوبه با آرام بخش وبیهوشی وبی‌حسی کار میکنن عالیه .وقتی پاشی تمومه😊

ایمپلنت حدود۱۰-۱۲میشه.اگه خواستی بگو دکتر خوب معرفی کنم. خودش ریشه دندون قبلی رو درمیاره و همزمان ف ...

چقدر خوب اسمهاشو هم میدونی .شغلت در رابطه بااینجور چیزاس .یا دوروبرت؟؟

کجاست؟ اینم همینطوریه.من خیلی تعریفشو شنیدم بابام این هفته وقت داره. شما چند سالته؟

آزادشهر .امامت .تو گوگل بزن برات آدرس دقیق وشماره و توضیحات در مورد کارشون رو میاره .من ۳۷

چقدر خوب اسمهاشو هم میدونی .شغلت در رابطه بااینجور چیزاس .یا دوروبرت؟؟

نه عزیزم.من رشتم مهندسی عمران بود و اصلا از پزشکی و....وحشت دارم.ولی چون میخواستم یه دندون ایمپلنت کنم مجبور شدم برم دنبالش.۲-۳ماهی میشه درگیرم که دکتر خوب پیدا کنم و....