2777
2789
عنوان

ی سوال مهممم(جذب)

135 بازدید | 17 پست

چقدر به قانون جذب و شکرگزاری اعتقاد دارید

چقدر اعتقاد دارید افکار و احساسات تون یه واقعیت تبدیل میشن 

اگر تجربه ای دارید بگید 

بچه ها من ی سناریو تو ذهنم بود شاید از پنج سال پیش بعضی اوقات شبا موقع خواب بهش فکر میکردم 

پنجشنبه دقیقا اون اتفاق با همون جزئیات افتاد 

شما نظرتون چیه 

ایمان صد در صد دارم منم نتیجه دیدم. 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سناریو توی ذهنت بود؟ یا نوشتیش پشت همه اینا باید یع ایمان درونی باشه

نه چیزی ننوشتم همینطوری تو ذهنم بود بعضی وقتا بهش فکر میکردم دقیقا اون اتفاق افتاد .

بچها این دومین باره به چیزایی که فکر میکنم اتفاق میوفته می‌خوام ببینم اگه واقعیت این قانون کار کنه 

خب به چیزای خوب فکر کنم 

😅😅والا من به قانون جذب اعتقادی نداشتم قبلا.  یه روز یکی از دوستام اومده بود خونمون عصرش گفت بریم بیرون خرید داشت . رفتیم توی ایستگاه اتوبوس منتظر اتوبوس بودیم که من به دوستم گفتم ایکاش یه آشنایی کسی میومد ما رو باماشین میبرد دوستم گفت به همین خیال باش. منم هیچی نگفتم یکم گذشتیهو یکی از همسایه هامون اومد ما رو برد خریدمون رو کردیم ومارو برگردوند .از همون موقع به قانون جذب اعتقاد پیدا کزدم

اینکه انرژی های ما تحت تاثیر افکار ما هستند رو قبول دارم

و خدا هم تو سوره ابراهیم فرموده لان شکرتم لازیدنکم اگه شکر کنید براتون زیاد میکنم و این نشون دهنده اهمیت و تاثیر شگر گذاری هست

اما اون جذبی که یه مدت مد شده بود که روزی چند بار فلان حرف رو بگو تا فلان اتفاق واست بیوفته رو قبول ندارم به این دلیل که معتقدم هرچی خدا بخواد همون میشه‌. با انرژی منفی قطعا اتفاقات خوبی واسم رقم نمیخوره اما با انرژی مثبت شرایطم بهتر میشه من وظیفه دارم خوب و مثبت فکر کنم اما در نهایت نتیجه اش بر اساس خواست خداونده.

الهی به امید خودت...  
نه چیزی ننوشتم همینطوری تو ذهنم بود بعضی وقتا بهش فکر میکردم دقیقا اون اتفاق افتاد . بچها این دومین ...

اره هم فرکانس شدی

بیا در مورد اینکه من یه ازدواج خوب و عاشقانه میکنم فکر کن دوستم

برام دعا کنید خوشبخت بشم.الهی در حق خودتون استجابت بشه