2777
2789

یه دوست صمیمی دارم مثل دوتا خواهریم اینقدر صمیمی بعد چند روز قبل زنگ زد و اینا اصرار که بیا خونمون من گفتم من نمیتونم تو چرا نمیایی گفتش پس من میام فردا حالا که تو نمیایی

خلاصه یکم که حرف زدیم گفتش ابجیم آبله مرغان گرفته اینا بعدش ادامه اش گفت حالا فردا میام پیشت منم گفتم اگه میشه نیایی چون نمیخوام بچم مریض بشه گناه داره گفت نه واگیر دار نیست ( در حالیکه من میدونم هست) خلاصه بعدش زنگ زدم جوابمو نداد بنظرتون پیام بدم 

بچم گناه دلم نمیخواست تو سن کم مبتلا بشه

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق باتوه دوستت بی جنبه و بی درکه ولش کن

دلم نمیخواست ناراحتش کنم ولی اگه خدای نکرده بچم مبتلا بود محال بود برم خونشون

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
ولش کن بابا بچه ات مهمه تره وقتی درک و شعور نداره همون بهتر ناراحت بشه مگه بچه اس قهر کرده 😐😐😐

همین اخه اصرار هم داشت ابله مرغان واگیر دار نیست 

اتفاقا بذار بچه ات تو سن کم مبتلا بشه.چون خیلی خیلی راحت تره.هرچی سن بره بالاتره و ابله بگیره سخت تره.من تو راهنمایی گرفتم مردمو زنده شدم..هرکی رو دیدم تو سن بالا گرفته خیلی زجر کشیده اما واسه بچه ها خفیفتره

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
نه دیگ نباید بیاد خودش باید بفهمه

خودش اصرار داشت بیاد منم گفتم نیا بچم گناه داره بعدش هرچقدر گفت من خودم زدم اون راه اونم نیومد دیروز زنگ زدم جواب نداد حالا پیام بده یانه

از وقتی جوش بزنه دیگه واگیر نداره

و کسی که گرفته باشه قبلا دیگه نمیگیره ویروس نداره 

ولی بازم احتیاط شرط عقله

بچه‌ ات چند سالشه؟

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

اتفاقا بذار بچه ات تو سن کم مبتلا بشه.چون خیلی خیلی راحت تره.هرچی سن بره بالاتره و ابله بگیره سخت تر ...

اخه گناه داره من کلاس چهارم بودم گرفتم هیچوقت تجربه بدش یادم نمیره

این روست نیست خدایی من یچه دوستم سرما میخوره بهش میگم نمیام بچه م میگیره

حالا سرماخوردگی خب خفیف تره آبله مرغان خدایش من گرفتم خیلی بده

از وقتی جوش بزنه دیگه واگیر نداره و کسی که گرفته باشه قبلا دیگه نمیگیره ویروس نداره  ولی بازم ...

بچم سه ساله است و نگرفته خودم گرفتم