2777
2789
عنوان

چطوری بهش بگم که دلش نشکنه؟؟؟؟

130 بازدید | 7 پست

یکی از دوستام عادت داره خیلی افراطی محبت می‌کنه و به هر بهانه‌ای سوغاتی و کادو میده به حدی که معذب میشم

علتش اینه که عادت داره منت می‌ذاره البته با من هنوز به مشکلی برنخورده اما چون زودرنج و حساسه میدونم یه روزی هم نوبت منت گذاشتنش سر من میرسه 

یه روز ترشی میاره 

یه روز خرما 

یه روز شیرینی

میوه های باغشون 

لباس و ... 

بعضی وقتا به زور میخواد منو برسونه خونه در حالی که مسیر خودش طولانی میشه 

و هررررر چی اصرار میکنم که نمی‌خواد اصلا مجال نمیدن حرف بزنم

چطوری ازش چیزی قبول نکنم؟ چه بهونه ای بیارم ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@میتراحسینی     سلام. شما راهکاری دارین واسه مشکل من؟  اصلا تحمل ندارم یکی بهم ...

سلام عزیزم

شما ۲راه داری

راه اول:از این ببعد سعی کن ب سرعت تلافی کنی واسش،شماهم خوراکی و لباس و هرچی ب چشمت میاد بخری تا خودش متوجه بشه ک داری تلافی میکنی و ممکنه دیگه نخره که نخری

راه دوم:بهتره جرات و قدرت نه گفتن و قبول نکردن رو داشته باشی،خیلی راحت با صراحت بگو من فلان چیز دوست ندارم تازه فلان چیز خریدم.یا وااای ممنون اما شرمنده ب معده ام نمیسازه.یا ممنونما اما مدل و رنگش باب میلم نیست.من بسختی و وسواس زیاد ی چیزی رو اتتخاب میکنم،و...

واقعا راهکار زیاده اما خودت باید بخوای

تاالان هم احتمالا تو رودروایسی و معذب بودن قبول کردی و میبینی ک استرس داری و نگران اینده ای

اینو همیشه یادت باشه.اول بخودت و ارامش و اسایش خودت بها بده بعد ب دیگران

پس کاری ک خودت راحت و خوشحالی انجام بده

شما موظف نیستی چون اون دوست داره شرایطی رو تحمل کنی ک شیرینی اون هدیه واست زهر بشه

سلام عزیزم شما ۲راه داری راه اول:از این ببعد سعی کن ب سرعت تلافی کنی واسش،شماهم خوراکی و لباس و هر ...

ممنونم بانو  

خدا شما و عزیزانتون رو حفظ کنه و ان شاالله عاقبت بخیر باشید