2777
2789
عنوان

لاغری در شیر دهی

127 بازدید | 11 پست

سلام خانوما..وزنم بعد زایمان ۸۸ثابت مونده..۳ماهه زایمان کردم طبیعی..شیر خودم و میدم ،میگن وزن کم میشه با شیر دهی ولی من تغییری نداشتم😔..میتونم رژیم بگیرم..؟؟

کسی انجام داده وزن کم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سزارین بودی؟؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من زایمان طبیعی وزنم ۶۰ بود ، تو شیر دهی وزنم شد ۴۹_۵۰ وایی چ روزایی بود مث میت بودم ، اخرم شیرم خشک شد ، من عاشق چاقی ام ینی دوسدارم ۶۰ باشم تا۶۳، قدم۱۶۳

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
من زایمان طبیعی وزنم ۶۰ بود ، تو شیر دهی وزنم شد ۴۹_۵۰ وایی چ روزایی بود مث میت بودم ، اخرم شیرم خشک ...

خوراکت کم بود ک وزن کم کردی؟؟؟من زیاد نمیخورم آخه ولی لامصب ۳ماهه تکون نمیخوره

اولشی یکم صبرکن لاغرمیشی بعدشیش ماه منم لاغرشدم افتضاح رژیم چیه درحق اون بچه ظلم نکن گناه داره نیازداره

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

تا ۶ ماه کم کم میاد پایین من سزارین کردم فقط هم دوماه شیر دادم الان وزنم به قبل بارداریم برگشته رژیم هم نگرفتم

اولشی یکم صبرکن لاغرمیشی بعدشیش ماه منم لاغرشدم افتضاح رژیم چیه درحق اون بچه ظلم نکن گناه داره نیازد ...

منم ازینکه کم خوری کنم و شیرم کم بشه ترسیدم تا الان صبر کردم .خداکنه وزنم بیاد پایین .خیلی ناراحتم آخه

شاید کمتر میخوردم ولی همه چی و همش در حال خردن بودم ،خوابمم خیلی خیلی زیاد بود 

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁