2777
2789
عنوان

دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 51 پست
منم این چن شب فقط غصه بوده کارم و گریه تا خوده صبح اه مرد شور این زندگیو ببرن

خسته شدم به عالم و ادم فحش دادم به خدا هم فحش دادم 

الان رفته بودم پشت بوم خودمو بندازم از ابروی شوهرم ترسیدم برگشتم 

چجور خودمو تموم کنم اخه

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
منم این چن شب فقط غصه بوده کارم و گریه تا خوده صبح اه مرد شور این زندگیو ببرن

زندگیه دیگه

پر از پستی و بلندیه

قوی باش نزار شکستت بده

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته شدم به عالم و ادم فحش دادم به خدا هم فحش دادم  الان رفته بودم پشت بوم خودمو بندازم از ابر ...

از ابروی شوهرت ترسیدی؟😒

ازابروی خودت بترس ک فردا همین شوهرت میگ با فلانی همخواب بود گرفتمش خودشو کشت ازترسش نزار بار این بی ابرویی و خانوادت بکشه شوهر پسر مردم

خسته شدم به عالم و ادم فحش دادم به خدا هم فحش دادم  الان رفته بودم پشت بوم خودمو بندازم از ابر ...

ای وای عزیزم

هیچی ارزش نداره بخوای خودتو بخاطرش بکشی

مطمئن باش کلی آدم هستن که مشکلاتشون از شما بیشتره ولی به امید زندن دارن تلاششون برای بهتر شدن وضعیت میکنن

درک میکنم....

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
حیف که جرات یچیزایی کمه

اگه میدونی میتونی حلش کنی مشکلتو ولی سخته

حلش کن تلاشتو بکن به امتحانش کی ارزه