2777
2789
عنوان

خانما کی بچه یک سال و نیم داره

317 بازدید | 22 پست

چطوری بهش میوه میدید نی نی ما میوه نمیخوره. ... البته بچه خواهر شوهرمه .... اصلا برای خوردن غذا نمیشینه میوه هم نمی خوره.... لطفاً تجربه هاتون رو بگید

مرسی 

سه ساله عضو سایت هستم.

من

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

براش تیکه های کوچیک میکنم میریزم تو ظرفش میخوره البته میوه های مورد علاقشو میخوره

بیایید دنیا را بسازیم/ نه با دنیا بسازیم🍂🎭                          من یه مادرم🤱یه مادر که گاهی خسته میشه، گاهی گریه میکنه، گاهی غم داره، گاهی دوستداره تنها باشه// اما میدونم هیچکدوم از اینا نشونه ی مادر بد بودن نیستن//من یه مادرم که با تمام عشقی که به بچهام دارم گاهی خسته میشم و نیاز به استراحت دارم😊

من میوه رو کوچولو برش میزنم میزارم جلوش میخوره خودمم باهاش میخورم وقتی میبینه میخورم اونم میخوره

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

یه  پلاستیکهایی هستن شبیه پستونک هستن . میوه رو پوست میکنن میزارن داخلش . بچه می مکه . راحت و اسون ‌

من برای بچم خریده بودم . از سیسمونی فروشیها داروخانه ها

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

پسرم اصلا میوه نمیخورد اما دخترم میخوره

برای غذا هم از اول یادش دادم سر سفره بشینه بلده دیگه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من تا دو سال براش پوره میکردم

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻

ریز کنید بزارین تو کاسه بدین دستش تا بخوره دیگه. خودتو ادای خوردن دربیارین زود یاد میگیره. یا ی تیکه سفره مشخص براش بذارین هروقت اونو انداختین بفهمه ک باید بشینه چیزی بخوره اینجوری خ راحت یاد میگیره 

نمیدم خب گاهی سیب می‌خوره میدم و بیشتر آب میوه طبیعی میگیرم چون میوه نمیخوره 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

پوره کنین بزارین بخارپزبشه له کنین یا ابمیوه بدین 

یا رنده کنین سیب و اینارو بریزین تو پستونکایی ک مخصوص میوه ست

موز هم با فرنیش قاطی کنین 

یه کاربر قدیمی...... 😍😍😍😍