2777
2789
عنوان

حس شیشمی ها بیان لطفا

67 بازدید | 15 پست

عشقم فردا بهم زنگ میزنه و ازم معذرت خواهی کنه بابت تمام حرفاش و بهم بگه دوست دارم و برگرد ؟

میشه برام صلوات بفرستین تااخر سال ۱۴۰۲ ی ازدواج خوب و موفق کنم و خوشبخت بشم 

ورق انداختم، و میشه خیر منتظر قدم شماس

یک عدد خوشگلم، که دانشگاه نرفتم ولی تافل زبان دارم، آرایشگری کلی دوره دیدم و کار کردم، آشپزی و کیک پزیم زبون زده، خیاطی انلاین یادگرفتم، یه نی نی 2 ساله دارم، با فیلم دارم زبان ترکی رو یادمیگیرم، واینکه درآمدم از ورق انداختنه🍃aguarای دی تلگرامم @fal_varagh4478 نترکونین لدفا این دیگ آخرین کاربریمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورق انداختم، و میشه خیر منتظر قدم شماس

توروخدا ب من بگو من حامله میشم؟ کی حامله میشم ب زودی؟؟ 🥺🎈🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
یبار دیگ میندازی لطفا

تک نیت گرفتم برات گل، معمولا اشتباه نمیشه، پیام نمیده ولی اگ داد بیا بگو بدونم ک اشتباه کردم 

(فقط استارتر انداختم، بچه ها میدونن ف... ال میگیرم، اگ خواسین درخواست بدین قیمتم پایینه) 

یک عدد خوشگلم، که دانشگاه نرفتم ولی تافل زبان دارم، آرایشگری کلی دوره دیدم و کار کردم، آشپزی و کیک پزیم زبون زده، خیاطی انلاین یادگرفتم، یه نی نی 2 ساله دارم، با فیلم دارم زبان ترکی رو یادمیگیرم، واینکه درآمدم از ورق انداختنه🍃aguarای دی تلگرامم @fal_varagh4478 نترکونین لدفا این دیگ آخرین کاربریمه