2777
2789

من امسال اولین عیدمه که عقدم ، یلدایی که نیوردن گفتن رسم نداریم عید قربان هم همینطور 🥺😔خیلی ناراحتم هنوزم چون هشت ماهه عقد کردم ولی امیدوارم عیدی رو که گفتن رسم داریم خوشحالم کنن

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍
من دو هفتست نامزدم هنوز عقد نه  دعوتم که نکردن هنوز 😂 نمیدونمم اصلا چیزی میدن یا نه

ناراحت نباش خواهر شوهر من بعد از شیش هفت ماه تازه پاگشا دعوتم کرده بود 🤣🤣🤣

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیاید دیگ خانوما اگه مال چند سال پیش هم هست که عقد بودید عیدی آوردن عکسشو بزارید دلم میخواد ببینم خیلی خوشم میاد از این رسما 😍😍😍😍

ناراحت نباش خواهر شوهر من بعد از شیش هفت ماه تازه پاگشا دعوتم کرده بود 🤣🤣🤣

😂😂😂

چند سالته؟ 

به نظرم اصلا منتظر نمون 

من میخوام کلا بیخیال باشم و هیچ توقعی نداشته باشم 

اما امان از این اطرافیا که همش میپرسن 

چی داد، چی نداد، چیکار کرد 

اه اه مردم فضولن

😂😂😂 چند سالته؟  به نظرم اصلا منتظر نمون  من میخوام کلا بیخیال باشم و هیچ توقعی نداشت ...

22 سالمه . مامانش گفته عیدی میاریم ب نامزدم گفته بریم خرید اینا . وای وای تو رو خدا نگوووو از این فک و فامیلای چرتتتتت عصابم خورده یلدایی برام نیوردن چیا که نگفتن عمم و بقیه اوه اوه کوچیک شدم آخه بگو ب شما چه فضولا سرتون تو زندگیتون باشه واااااالاااااا . حالا ببینم عیدی رو میارن جبران میشه یا ن  یکم پز بدم پیش این فامیلای فضول

منم ۹ ماهه عقدم یلدا برام نگرفتن ولی برا عید چندروز پیش برام خرید کردن که با بقیه تدارکاتشون شب عید ...

عاخی ب سلامتی گلم 😍😍😍😍

منم 18 م این ماه میشه 9 ماهه عقدم 😍

22 سالمه . مامانش گفته عیدی میاریم ب نامزدم گفته بریم خرید اینا . وای وای تو رو خدا نگوووو از این فک ...

الان خرجا واقعا بالاست باید ماام یکم درک کنیم 

انشاالله یه عیدی خوشگل میارن کلی کیف کنی 😍😍 

عاخی ب سلامتی گلم 😍😍😍😍

مرسی عزیزم توهم به نامزدت یه یادآوریه کوچیک بکن ببین چی میگه ، شماهم باید براش لباس اینا بگیرین همینو موضوع کن🤗

یه صلوات برای حاجت رواییم بفرست لطفا❤️

چهارشنبه قراره با نامزدم بریم بازار دو نفری که برام مانتو و کفش و لباس این چیزا بخره خریدای عیدم . ب نظرتون بیارم خونه خودمون یا ببره با وسایلای عید بیاره ؟ حالا پیش خودم باشه خریدام بد میشه ب نظرتون ؟ اینم بگم که نامزدم با مامانش دو نفری میان بقیه نمیان . احتمالا هم مامانم مامان باباشو دعوت کنه شام بیان پیش نامزدم و مادرشوهرم آخه مادرشوهرم از راه دور میاد 

الان خرجا واقعا بالاست باید ماام یکم درک کنیم  انشاالله یه عیدی خوشگل میارن کلی کیف کنی 😍😍&n ...

مرسی عزیزم 💞🌸💜🥰 برای توم همینطور 😍

مرسی عزیزم توهم به نامزدت یه یادآوریه کوچیک بکن ببین چی میگه ، شماهم باید براش لباس اینا بگیرین همین ...

من ب نامزدم چیزی نگفتم خودش امروز گفت با مامانم حرف زدم گفت میام عیدی ببریم برای خانومت 🤭چهارشنبه میریم بازار دو نفری برام لباس اینا میخره برا عیدم راستی یادم رفت بگم نامزدم میخواد همین چهارشنبه که میریم خرید برام گوشواره بخره ب نظرتون گوشواره هم ببره اون موقع بیاره هر وقت مامانش اومد شهر ما برای عیدی ؟