2777
2789
عنوان

الان خرج‌ من با کی‌میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 75 پست

با خودت :/ اگه سر کار نمیری با پدرت 

کانال رشد فردی و شخصیتی ، خوشحال میشم اونجا ببینمتون 🙂✌🏻❤️منتظر حضور گرمتون هستم میخوایم کنار هم پیشرفت کنیم و به تکامل برسیم 🌱اگه پادکست ، کتاب ، فیلم انگیزشی ، یا دوره روانشناسی داشتین برام بفرستینhttps://t.me/roshdfardi_sisi

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک نکنم قبل عقد باید عیدی اینا بیارن....

حالا شاید دلشون خواست اوردن

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

ب رسم ما عیدی رو اونا باید واست بگیرن.  و چون عید اول محسوب میشه شما هم باید عیدی آقا داماد رو بگیرین.  خنچه ی چهارشنبه سوری هم اصلا نمی‌دونم چی هست😂😂

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..

اووووه دير اومدي نخواه زود برو🤣🤣

دختر من دو سال عقد هستم هنوز يه مانتو نرفتيم بخريم

هنوز بايد صبر كني عزيزم 

بعد عقد نفقه با همسرت خريد هم با اون ميشه نه الان 

در ثاني اگر مثل من باشي كه بعد عقد هم خبري نيست

اگر داغ دل بود ما دیده‌ایم...اگر خون دل بود ما خورده‌ایم.

دوران عقد و نامزدی برای دخترا دوره ای هست که هیچکس مخارجشو گردن نمیگیره و پدر میگه با داماده، داماد میگه با پدر خودته و دختر بیچاره میشه این وسط. به این دوران خوش اومدی

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
خرجت با باباته. ولی برای عید هدیه و اینا باید بیارن. 

نیارن چی؟ به نظرت اینارو بگم‌مامانم از مامانش بپرسه بگه خنچه قراره بیاریم یا نه به همدیگه؟

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...