من هر بار خیارشور انداختم اصلا اون بافت و طعم بیرونو نداشت سریع داخلش پیف و توخالی و نرم میشه و اون حالت تردیش حفظ نمیشه نمیدونم چیکار کنم اینجوری نشه چنتا دستور تو نت هم استفاده کردم همه رو رعایت کردم ولی باز فایده نداشت
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیار تازه باشه و کوچیک.اب بزار بجوش با نمک بعد ازاینکه جوش خورد سرد بشه خیار شسته و ترخون و سیر خشک و فلفل سبز کنارت بزار اگه شیشه نوشابه ای یا آب معدنی باشه هوا نمیگره و خراب نمیشه خیار میندازی چندتا سیر و فلفل و ترخون بعد آب جوشیده سرد شده میریزی شیشه رو پر نمیکنی به اندازه یک لیوان سرکه سفید آخرش اضافه میکنی سرش میبندی و جای خنک باشه بعد از چند هفته خیار شور عالی رو میبینه من هر سال به همین روش میندارم خیلی خوب میشه آن شا... برای شما تم خوب بشه