2777
2789

سلام به همگی، پسرم الان تقریبا ۳سال و نیمشه،۶ماهه تحت دارو و کاردرمانی قرار گرفته،علائمش بهتر شده، حرف زدن و توجهش به اطراف بهتر شده،ولی نگرانم نکنه به سن مدرسه برسه و از بقیه عقب بمونه،خیلی نگرانم،کسی بوده بچه ش اینجوری باشه الان عادی شده باشه مثل بقیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ات خیلی کوچیک بوده واسه بردن به دکتر و دارو... بچه های حالا شر هستن.... 

دختر من همه میگفتن پیش فعاله ببر دکتر.... 

الان شده 4سال نیم انقدر ساکت خوب شده... 

اسمش روشه بچه اس. باید بچه گی کنه 

علائم بیش فعالی و عدم توجه اش چی بود

تو دو سالگی مستقل راه رفت، همشم یکسره جیغ میکشید نزدیک تولد سه سالگیش کلماتش بیشتر شد، الانم جمله میگه ولی در حد سنش نیس

بچه ات خیلی کوچیک بوده واسه بردن به دکتر و دارو... بچه های حالا شر هستن....  دختر من همه میگفت ...

دکتر گفت از ۱۸ماهگی باید میاوردیش و دیر آوردی.

تغییراتشدرو میبینم میگم خداروشکر،ولی وقتی میگم نکنه اونقدی ک باید بوقتش تغییر کنه رو نداشته باشه چکار کنم دلهره میگیرم.

از شدت هیجان همیشه دندان قروچه میکرد الان بهتره ولی قط نشده.گفتن تو مرحله اخر درمان ازبین میره. نمیدونم ی حالیم اصلا بعضی وقتا دوسدارم بمیرم

دکتر گفت از ۱۸ماهگی باید میاوردیش و دیر آوردی. تغییراتشدرو میبینم میگم خداروشکر،ولی وقتی میگم نکنه ...

میشه بگین متخصص چی بردین؟؟ و برا افزایش توجه چی بهش دادن

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش کنید🙏

متخصص مغزواعصاب کودکان، اتنتالین و امگا۳داده

الان تغییراتش رو میبینین؟؟ بعد اینکه این دارو خواب آور نیست؟؟؟ اسم دکترش رو میگین

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش کنید🙏

الان تغییراتش رو میبینین؟؟ بعد اینکه این دارو خواب آور نیست؟؟؟ اسم دکترش رو میگین

آره بهتر شده، نه داروی قوی نیست و دوزش هم کمه، حتی گفتیم بخاطر دندان قروچه ش باز همینا رو بدیم،گفت آره فعلا ادامه بدین با همینا.تهران نیستم عزیزم