2777
2789

بچه ها من ۹سال که بودم رفته بودیم شهر بغل دستیمون دیدن اقوام مادرم اونجا منو یکی از دخترای فامیل مامانم باهم رفتیم طبقه بالا پیش داییش که با کامپیوتر بازی کنیم

بعد این پسره خاهر زادشو فرستاد سوپری خوراکی بخره من موندم و اون  منم که روحیه‌ی بچگونه و دلی پاک🙃هیچی نمیدونستم بعد این اومد از سو استفاده ج... کرد

البته اینو بگم کاری با پایین تنه‌م نداشت ولی خیلییی حالم بد شد و فورا دویدم پایین گریه کررم هیچیم ب مامانم نگفتم چون مطمئن بودم ب حرفم باور نمیکنه انقد که به اون فامیلش اعتماد داشت

الان که ۱۸سالم شده اینو واسه نامزدم تعریف کردم که خالی شم خیلی ازش بدش اومد نامزدمم با اونا همشهریه منم امسال بخاطر دکتر رفتم اونجا با خانواده‌م چون اینا نزدیکتر از اقوام دیگه‌ن مامانم گفت میریم اونجا 🥲منم متنفر بودم ازش که دوباره میبینمش البته تو این چند سال چنبار دیگه دیدمش

بیاین بقیشم بگم

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱                                       روز موفقیت‌نزدیک‌است🥰اندکی صبر...⛅️                                                         کچی کوردستان✌🏿😇   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردای ایرانی جنبه شنیدن این چیزا ندارن نباید میگفتی😕

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

وا عزیزم این که تعریف کردن نداره

وزن اولیه : ۷۰.۵۰۰ وزن هدف: ۶۲  عضو گروه زرد💛💛💛💛💛 میخوام حتما حتما ورزشم کنم حتی شده یه پیاده روی و حتما سالم خوری انجام بدم مرسی که هستین

در واقع بهتره بگم جنبه هیچ مساله ای و ندارن برای توضیح دادن یا گفتن

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰
در واقع بهتره بگم جنبه هیچ مساله ای و ندارن برای توضیح دادن یا گفتن

دقیقااا

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

خب‌حالا‌چرا‌ازهمجا‌به‌نامزدت‌گفتی

تجربم به دخترایی میگم که هنوز ازدواج نکردن تصمیم خیلی سختیه حرف یه عمر زندگیه نگین به پدرومادر شما نمیفهمید،نگین خودمون بهتر میدونیم؛نگین ماعاشق هم هستیم،سرشون داد نزنین ،قهر نکنین بدونید اونا پدرومادرن بهتر میدونن اگه راضی نیستن بااون شخص ازدواج نکنید چون دوران عاشقی کوتاه بعدا میفهمید که اون شما بودین که نمیفهمیدید اون وقت دیگه دیره کاش زندگی دنده عقب داشت🥺😭😭😭

شوهرم چون فامیله میدونه همه ی خواستگارامو بخدا میبینتشون همش استرس دارم کم مونده قورتشون بده بابا چیه آخه البته حسودیش میشه 🤭🤭🤭