2777
2789
عنوان

من برای اینهمه آدم چی بخرم آخه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 22 پست

اگر شهری که ساکن هستید شیرینی یا خوردنی خاصی داره، می تونید به عنوان سوغات ببرید. نیاز نیست برای تک تک افراد خرید کنید. مثلا فقط برای مادر خودت یا مادر همسرت هدیه جداگانه ببر 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ پوشاک 

پارچه مانتویی بخر برای مامانا

پیراهن برای باباها

برای خواهرت هم کیف و عینک

اگ خوراکی

سوغاتی جایی ک هستی برای ۲تا خانواده بخر برای خواهرت باز هم کیف و عینک 

می رسد غم های بی پایان به پایان غم مخور
برا خواهرت نمیدونم چندسالش خب  واینکه چقدر میتپنی هزینه کنی ولی میتونی از خودش بپرس بگو‌چی‌دوس ...

سه سالشه هروقت زنگ میزنم ازش میپرسم چی برات بیارم میگه بستنی ولی وقتی میریم اونجا چیزی از دخترمو میبینه مظلومانه میگه چرا برا من نخریدی😂

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

سه سالشه هروقت زنگ میزنم ازش میپرسم چی برات بیارم میگه بستنی ولی وقتی میریم اونجا چیزی از دخترمو میب ...

الهییی چقدررر اینجور بچه هارو‌دوست دارم 

بنظرم اگ میتونی یه لباس بادخترت ست بگیر خوشحال بشه یا اسباب بازی ولی هرچی میگیری ست باشه ذوق‌میکنه