2777
2789
عنوان

بازم با شوهرم دعوا م شد میشه بیاین باهم حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 30 پست
۳۰ میشه سن بلا،چه چیزا والا ۳۰ ساله ها هنوز مجردن خونه باباشونن غلط کرده اینو گفته

بار اولش نست چندین بار گفته اخه 24 سالگی هم ازدواج کردین نه الان که بگم سنم بالا بود

عادی نیست  کسی تو دلم نیست نمیدونه حالم چطوره شرایطم اینه

چرا ازش جدا نمیشی؟حداقل بترسونش یکم شاید ادم 

شه

مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ازش جدا نمیشی؟حداقل بترسونش یکم شاید ادم  شه

شاید باورتون نشه تا چند سال قبل وقتی میشنیدیم کسی بهش خیانت شده و میگن چرا جدا نمیشی  ومیگفت نمیشه تو دلم بهش فحش میدادم خودم الان توهمون شرایطم

احتمالا بهش کم محلی میکنی که چشم و دلش سیر نیست

دیگه این حرفو نزن خب معلومه منی سر کار میرم بچه کوچیک دارم شبها دست تنها با بچه تا صبح بیدارم  وکلی مشکل نمیتونم مثل یه دختر 20 ساله به خودم برسم مگه دلیل بر این میشه خیانت ببینم  خب خودش مگه واسه من چیکار کرده هم خانوما  هم اقایون تا عرضه تعهد داشتن تو زندگی ندارن کاش ازدواج نکنن .این حرفای امثال شما هم دلیل بر پررویی اونا میشه

صبح میذارم پیش مامانم ولی دیگه بعد از ظهر نمیتونه طفلک نگه داره

چه مامان خوبی من اصلان حوصله نوه هامو ندارم 😅در کل کار کردن برا خانوما اساسا اشتباهه ولی متاسفانه بخاطر گرونی چاره ای نیست