چند وقتیه خیلی بهم خیانت میکنه محلم نمیذاره ولی همیشه میگه اینجوری نیست درکل پررو هستش همیشه بهم تیکه میپرونه مثلا چند دفعه با کنایه گفته سن من زیاده با اینکه ازش سه سال کوچیکترم تو فامیل خودشونم دختر یا عروس خیلی سن پایین ندارن امشب بدون هیچ دعوا ویا بهانه ودلیلی باز دوباره گفت منم گفتم ناراحتی برو با همونا که دوست میشی رو بگیر دلت زن جوون میخواد اینو گفتم بهش برخورد وقهر کرد بنظرتون مقصرم ....البته از لحاظ کم زبونی اره واقعا تا حالا در حق خودم ظلم کردم ولی منظورم به شوهرم که بی احترامی نکردم ؟کردم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیگه این حرفو نزن خب معلومه منی سر کار میرم بچه کوچیک دارم شبها دست تنها با بچه تا صبح بیدارم وکلی مشکل نمیتونم مثل یه دختر 20 ساله به خودم برسم مگه دلیل بر این میشه خیانت ببینم خب خودش مگه واسه من چیکار کرده هم خانوما هم اقایون تا عرضه تعهد داشتن تو زندگی ندارن کاش ازدواج نکنن .این حرفای امثال شما هم دلیل بر پررویی اونا میشه