2777
2789

۴۰روز پیش سقط داشتم ۱ماه بعد سقط با مدروکسی پریود شدم پریودم قطع نمیشد رفتم سونو واژینال کیست ۵سانتی داشتم دکتر روکین داد اما لکه بینیم قطع نمیشه خیلی میترسم تورو خدااااا هرکی تجربه داره بگه خیلی خیلی میترسم و حالم بده

نوع کیستمم نمیدونم ازمایش خونم هنوز اماده نیست

همینطوری دارم اشک میریزم ترس تمام وجودمو گرفته

توروخدا اگه میتونید راهنمایی کنید

چرا حتی با روکین باز لکه بینی دارم؟

کدوم نوع کیست باعث خونریزی و لک بینی طولانی مدت میشه؟

علائم کیست آندومتریوز چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب از دکترت میپرسیدی کیستت از کدوم نوعه

دیروز انقدر حالم بد بود باز رفتم پیشش گفت کیستت سادس ولی ازمایش هون نوشته هنوز اماده نیست

پریودم قطع نمیشد لکه بیتی داشتم روکین داد ۴روز خوردم قطع شد نصف لیوان فراسیون خوردم باز خونریزی کردم خداکنه به خاطره همون فراسیون باشه

دیروز انقدر حالم بد بود باز رفتم پیشش گفت کیستت سادس ولی ازمایش هون نوشته هنوز اماده نیست پریودم قط ...

آره ان شاءالله که آزمایشات سالم باشه عزیزم

میدونم سخته ولی نگران نباش به چیزای خوب فکر کنم

با آدم بی منطق بحث کردن مثل چایی دم کردن با آب سرده . ظاهرا داری همون کارو انجام میدی ولی عمرا به نتیجه دلخواه برسی
آره ان شاءالله که آزمایشات سالم باشه عزیزم میدونم سخته ولی نگران نباش به چیزای خوب فکر کنم

انشاالله برام صلوات بفرست  منم برات میفرستم انشاالله به حق همین ماه عزیز مشکل توام حل شه عزیزم

انشاالله برام صلوات بفرست  منم برات میفرستم انشاالله به حق همین ماه عزیز مشکل توام حل شه عزیزم

حتما عزیزم

ممنون

ان شاءالله کیستامون از بین بره

چقدر استرس آخه

با آدم بی منطق بحث کردن مثل چایی دم کردن با آب سرده . ظاهرا داری همون کارو انجام میدی ولی عمرا به نتیجه دلخواه برسی
دیروز انقدر حالم بد بود باز رفتم پیشش گفت کیستت سادس ولی ازمایش هون نوشته هنوز اماده نیست پریودم قط ...

عزيزم خوبین 

چکار کردین لکه بینی تون خوب شد منم کیست دارم هم لکه بیتی میشه لطف کنین بگین

یا رب نظر توبر نگردد
عزيزم خوبین  چکار کردین لکه بینی تون خوب شد منم کیست دارم هم لکه بیتی میشه لطف کنین بگین

عزیزم من سقط داشتم لکه بینیم به خاطر اون بود

یک لیوان شیر گرم محلی یه زرد تخم مرغ محلی یه قاشق عسل تند تند تو شیر هم بزنید خیلی هم خوشمزه میشه واسه لکه بینی عالی

ببهشید پیامتو خیلی دیر دیدم