2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 25 پست
امروز میشه گفت سخترین روز زندگی من بود تایپیکمو بخون  فکر کردم بعد عمری خدا به منم نظر کرده ای ...

اتفاقا خدا بهت نظر کرده که زودتر فهمیدی خوشحالم که زود شناختیش و باهاش وارد زندگی نشدی

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

خونه ماهم انگار سنگینه .تازه اومده بودم ک همش خوابای ترسناک میدیدم.همیشه خسته و کسلم.همیشه خوابم میا ...

وای مثل من حتی من خودمم یبار تو این خونه دست به خودکشی زدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوندم تاپیکتو عزیزم ..‌‌..بهت حق میدم ناراحت باشی ...ولی این ناراحتی زود میگذره ..‌‌‌‌‌اگه خدایی نکر ...

میدونی باورم نمیشه همچین قضیه ای رو 

بس که این ادم موجه و خوب و باشخصیت بود کارش جایگاه اجتماعی خوبی داشت تحصیلات خوب هم خودش و هم خانواده اش 

از طرفی من تا حالا با پسری همکلام نشدم و این اولین موردم بود 

از یه طرف میگم شاید بچه بوده بزور بوده چمیدونم

میدونم دیگه اون ادم قبلی نمیشم

اتفاقا خدا بهت نظر کرده که زودتر فهمیدی خوشحالم که زود شناختیش و باهاش وارد زندگی نشدی

خیلی دلم شکسته اینقدر که گریه کردم کور شدم 

دروغ چرا داشت ازش خوشم میومد کلی کار برام انجام داد همش با محبت باهام رفتار میکرد تحصیلاتو شغل خوبی داشت  خانواده اش خیلی اسم و رسم دار بود

خیلی دلم شکسته اینقدر که گریه کردم کور شدم  دروغ چرا داشت ازش خوشم میومد کلی کار برام انجام دا ...

میدونم عزیزم حق داری ولی حتما فرصت های بهتری داری بهترین ها برات اتفاق بیفته گلم

خیلی دلم شکسته اینقدر که گریه کردم کور شدم  دروغ چرا داشت ازش خوشم میومد کلی کار برام انجام دا ...

بنظرم حالا که تا اینجا رسیدین از خودشم بپرس باهاش تلفنی حرف بزن شاید حرف زدن فرقی تو تصمیمت نکنه ولی بعدا تو دلت نمیمونه ک کاش از خودش میپرسیدم

بنظرم حالا که تا اینجا رسیدین از خودشم بپرس باهاش تلفنی حرف بزن شاید حرف زدن فرقی تو تصمیمت نکنه ولی ...

یجورایی فامیل و همشهری هستیم اینم حرف کمی نیست شر میشه 

من کلا گفتم بخاطر چیز دیگه میخوام بهم بزنم

آقا منم تازه ازدواج کردم دقیقن ب خونمون همین حس دارم از وقتی اومدم با همسرم دعوا و بحث بود حتی شوهرم میگ حس میکنم خونه اینطوریه ‌‌‌‌.... چون بیرون ک هستیم با هم خیلی خوببم و اینکه سالها طولانی دوست بودیم 

اصن هنگ میکنم ب خدا