سلام خانما پدرشوهرم زن میخاد نمیدونم بخندم یا گریه کنم😂😂😂🤣😭😭زنی که الان داره اذیتش میکنه ولی ازهمدیگه جدا شدن ولی بازم دلسوزشه میره پیشش و براش خرید میکنه و فلان بهمان.
زن سه تاچهارتا داشت نمیدونم بخدا دقیق نمیدونم فقط اخرین زنش داره اذیتش میکنه البته زنش بود الان چندسالی یا ماهی جدا شدن زیاد نمیدونم چون دوست ندارم
چیزیای ک میدونم و شنیدم فقط پول درحد خودش داره و بازنشسته هست زنی میخاد که 40سال به بالا باشه چون سنش تو50هست فکر کنم😂دقیق نمیدونم مسخرم نکنید🙂
بعد زنی میخاد که بتونه جمع جورش کنه چون این زنی ک الان داره ولی ازش جدا شده ازش پول میخوره ن میزاره خونه بخره ن هیچی میگه میخام زنی بیاد تو زندگیم ک واقعا زن باشه ن هی بگه اینو نخر خونه نخر
ادم خوبیه به نظافت حساسه بچه هم داره یه چندتایی حوصله ندارم بشمارم واقعا دارم میترکم از خنده نمیدونم گریه کنم یا بخندم زن خودش باید ببینتش و بپسنده من نمیتونم بگم خوبه یا ن شاید پیش من خوبه ولی ازش بدی ندیدم جدی جدی کسیو میشناسید قصد ازدواج داره؟ ازدواجم کرده باشه و طلاق گرفته فقط زن خوب باشه و بتونه جمع جورش کنه همیشه کنارش باشه و هواشو داشته باشه واقعا ادم خوبیه و پایه ای هست البته با من اینجوره با بقیه نمیدونم🙃منم مادرشوهر خوبی میخام بیاید باش ازدواج کنید براتون همه چی میخزه😂😂😂😂🤣🤣🤣