2777
2789

سلام خانما پدرشوهرم زن میخاد نمیدونم بخندم یا گریه کنم😂😂😂🤣😭😭زنی که الان داره اذیتش میکنه ولی ازهمدیگه جدا شدن ولی بازم دلسوزشه میره پیشش و براش خرید میکنه و فلان بهمان. 

زن سه تاچهارتا داشت نمیدونم بخدا دقیق نمیدونم فقط اخرین زنش داره اذیتش میکنه البته زنش بود الان چندسالی یا ماهی جدا شدن زیاد نمیدونم چون دوست ندارم 

چیزیای ک میدونم و شنیدم فقط پول درحد خودش داره و بازنشسته هست زنی میخاد که 40سال به بالا باشه چون سنش تو50هست فکر کنم😂دقیق نمیدونم مسخرم نکنید🙂

بعد زنی میخاد که بتونه جمع جورش کنه چون این زنی ک الان داره ولی ازش جدا شده ازش پول میخوره ن میزاره خونه بخره ن هیچی میگه میخام زنی بیاد تو زندگیم ک واقعا زن باشه ن هی بگه اینو نخر خونه نخر 

ادم خوبیه به نظافت حساسه بچه هم داره یه چندتایی حوصله ندارم بشمارم واقعا دارم میترکم از خنده نمیدونم گریه کنم یا بخندم زن خودش باید ببینتش و بپسنده من نمیتونم بگم خوبه یا ن شاید پیش من خوبه ولی ازش بدی ندیدم  جدی جدی کسیو میشناسید قصد ازدواج داره؟ ازدواجم کرده باشه و طلاق گرفته فقط زن خوب باشه و بتونه جمع جورش کنه همیشه کنارش باشه و هواشو داشته باشه واقعا ادم خوبیه و پایه ای هست البته با من اینجوره با بقیه نمیدونم🙃منم مادرشوهر خوبی میخام بیاید باش ازدواج کنید براتون همه چی میخزه😂😂😂😂🤣🤣🤣

میشه لطف کنی برای درست شدن زندگیم یه صلوات بفرستی؟ مرسی🙃🖤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آگهیش کن تو سایت همسریابی  

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

خدا نکنه ازت بخوان حضوری از کسی خواستگاری کنی😐

چ طرز معرفی کردنه😐

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱