2777
2789

چیا‌‌ لازم‌‌ میشه‌‌‌ و نیازع‌‌ ممنونم‌‌🙏

میشع‌‌ برای حل‌‌ شدن‌‌ مشکلات‌ زندگیم دعا‌‌ کنین‌ واقعن‌‌ نیاز‌‌ دارم‌‌ به‌ دعاهاتون‌‌🥺🙏/آسمان بار امانت‌ نتوانست کشید قرعه کار به نام منه دیوانه‌ زدند/هیچوقت‌ ناامید‌‌ نشو‌‌،نجاری ک مغازش‌‌ سوخت‌‌،زغال فروشی‌‌ زدو‌‌ پولدارشد/آرزویت را برآورده می‌کند آنکه‌‌ آسمان‌ را میگریاند‌‌‌‌ تا گلی‌‌ را بخنداند‌‌/دخترم خداروشکر که دارمت ملکه برفیم...خدایا خودت مراقبش باش...♥️👼🏻🧸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لباس نوزادی 

پوشک برای خودت و نوزاد 

روغن بچه 

یه دست لباس برای خودت 

پتو برای نوزاد اگرم کریر براش خریدی ببر 

لباس و دمپایی قبل از زایمان خود بیمارستان میده 

خرما حتما باخودت ببر بعد از زایمانت با کمپوت انجیر و گلابی بخور 

طبیعی یا سزارین؟

لباس بچت،، فلاسک کوچیک واسه بچت 

واسه خودتم ببر فلاسک اگه چای ساز نداشت اتاقت آب‌جوش داشته باشی 

مواد کافئین دار همراهت ببر قهوه یا هات چاکلت و شکلات تلخ

یه پارچه ببر بچتو بزار روی همون روی وسایل بیمارستان نزار 

پوشک و لباس.. دستکش نیازش میشه چون بیدار شه خودشو چنگ میزنه 

لباس نوزادی  پوشک برای خودت و نوزاد  روغن بچه  یه دست لباس برای خودت  پتو بر ...

طبیعی‌‌ عزیزم‌‌‌

میشع‌‌ برای حل‌‌ شدن‌‌ مشکلات‌ زندگیم دعا‌‌ کنین‌ واقعن‌‌ نیاز‌‌ دارم‌‌ به‌ دعاهاتون‌‌🥺🙏/آسمان بار امانت‌ نتوانست کشید قرعه کار به نام منه دیوانه‌ زدند/هیچوقت‌ ناامید‌‌ نشو‌‌،نجاری ک مغازش‌‌ سوخت‌‌،زغال فروشی‌‌ زدو‌‌ پولدارشد/آرزویت را برآورده می‌کند آنکه‌‌ آسمان‌ را میگریاند‌‌‌‌ تا گلی‌‌ را بخنداند‌‌/دخترم خداروشکر که دارمت ملکه برفیم...خدایا خودت مراقبش باش...♥️👼🏻🧸
من که نمیدونم فقط اومدم بگم مبارک باشه انشالله صالح و سالم باشه ❤

مرسی‌‌ عزیزم‌‌😍

چقد تو این موضوع احتیاج ب راهنمایی داشتم، ممنون گلم 😊

۳۹/۴هفتم‌‌ خیلی‌‌ منتظرم‌‌ استرس‌‌ دارم‌‌ ولی‌‌ نمیاد‌‌ دیشب‌نوار‌‌ قلب‌‌ دادم‌‌ و معاینه‌‌ کرد‌‌ گفت‌‌ یک‌‌ سانت‌‌ باز‌‌ شده‌‌ لکه‌‌ بینی‌‌ قهوه‌‌‌ای‌‌ هم‌‌ داشتم‌‌ دیشب‌‌بعد‌‌ معاینه‌‌

۳۹/۴هفتم‌‌ خیلی‌‌ منتظرم‌‌ استرس‌‌ دارم‌‌ ولی‌‌ نمیاد‌‌ دیشب‌نوار‌‌ قلب‌‌ دادم‌‌ و معاینه‌‌ کرد‌‌ گف ...

دیگ چون اخراشه صبر آدمم نمیمونه 

انشاالله بسلامتی بغل بگیری گلم ❤️