2777
2789
عنوان

میخام زبان یاد بگیرم؛ باید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 37 پست
نه میگن کلاس همش وقت و هزینه تلف میشه یه پیج بهت معزفی میکنم یه دفتر بردار پستاشو بخون. نکاتی ک. میگ ...

ممیمیگی بهم ادرسشو؟

🌱🌱عاشق ماشین207هستم ارزومه یروز بخرمش من فدای خوشگلیش بشم الهیییی🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺😂شمالی دتر😎🥰
بستگی داره کجا بری و یاد گرفتندهم بستگی به خودت داره که چقدر وقت بزاری ولی به طور متوسط فک کنم ۴ سا ...

ههزهزینه داره خیلی؟

🌱🌱عاشق ماشین207هستم ارزومه یروز بخرمش من فدای خوشگلیش بشم الهیییی🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺😂شمالی دتر😎🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه میگن کلاس همش وقت و هزینه تلف میشه یه پیج بهت معزفی میکنم یه دفتر بردار پستاشو بخون. نکاتی ک. میگ ...

نه بستگی به اون موسسه داره

مطمئنا هیچ‌پیجی نمیتونه اندازه کلاس موثر باشه و اگر هم باشه رایگان نیست

نه بستگی به اون موسسه داره مطمئنا هیچ‌پیجی نمیتونه اندازه کلاس موثر باشه و اگر هم باشه رایگان نیست

ککدکدوم شهری

ههزهزینه داره خیلی؟

میگم بستگی داره کجا بری

کانون زبان ایران هر ترم سه ماه است و دو بار در هفته

فک میکنم ۵۰۰- ۶۰۰ باشه ولی دیگ یکی از بهترین موسسات هست

اگر این هزینه برات زیاده بازم بگرد حتما موسسات با قیمت کمتری هم هستن 

من بعد از یه عمر گشتن. تو مجازی و پیج های مختلف روش‌های مختلف برنامه های مختلف آخرش اینو پیدا کردم. که واقاا خدا خیرش بده بقیش بستگی ب تلاش. خود آدم داره. اگه واستون مفید بود یدونه صلوات برام. بفرستید تشکر 

میگم بستگی داره کجا بری کانون زبان ایران هر ترم سه ماه است و دو بار در هفته فک میکنم ۵۰۰- ۶۰۰ باشه ...

ااراره میشناسم خودم میرفتم ی سال

حالا ی سوااللل

این ک از استارت شروع میکنه از ای بی سی دی و این چیزا

مگه مسلط شدن ی جای خاصی نباید رفت؟

من بعد از یه عمر گشتن. تو مجازی و پیج های مختلف روش‌های مختلف برنامه های مختلف آخرش اینو پیدا کردم. ...

کلاس بهتر نیس؟ 

تو الان مسلطی؟ 

چن وقت میری توی این پیج برای یادگیری؟ 

هزینه داره؟

کلاس بهتر نیس؟  تو الان مسلطی؟  چن وقت میری توی این پیج برای یادگیری؟  هزینه داره؟

کلاس بد نیست اما هر چیزی بستگی به تلاش خودت داره.. اکثرا آدمایی چ دارن با روش ایشون پیش میرن ایرانیای مقیم خارج و اساتید و افرادی ک چندین سال کلاس میرفتن هستن. دیگه هر طور خوتون میدونید منم چند وقتی هست آشنا شدم 

متوجه سوالت نشدم ولی تعیین سطح داره میتونی ازمونش رو بدی دیگ نخواد از اول شروع کنی

ممظورم همین بود ک جوابمو دادی مرسی