2777
2789

سلام دوستان يه پولي با كلي حرصو جوش رسيده بهم تا ٦ماه نياز ندارم بنظرتون تمام بخرم يا نيم يا رب؟؟؟ با دليل بگيد فردا زمان مناسبي هست يا بمونم شايد معجزه بشه🤭

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
میگن نیم

چرا؟؟؟

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمام

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

رب بخر . رب انار😋😂

اونم ميخرم ناز زز🤭

تمام بخری به صرفه تره

قیمت ی تمام سکه کمتر از دو تا نیم سکه یا ۴تارب سکه میشه

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

تمام بخری به صرفه تره قیمت ی تمام سکه کمتر از دو تا نیم سکه یا ۴تارب سکه میشه

الان مثلا دوتا نيم بخرم يعني بهتره؟؟؟

الان مثلا دوتا نيم بخرم يعني بهتره؟؟؟

نه ی کامل بخری بهتر از دوتانیمه

من قیمت دقیقش دستم نیس ولی بعنوان مثال اگه سکه تمام۳۰ تومن باشه نیم سکه ۱۷تومنه ک دوتاش میشه ۳۴ و از تمام گرونتره

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

نه ی کامل بخری بهتر از دوتانیمه من قیمت دقیقش دستم نیس ولی بعنوان مثال اگه سکه تمام۳۰ تومن باشه نیم ...

خب سودش بيشتر ميشه ديگه درسته؟