2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم

372 بازدید | 34 پست

سلام خانوما امروز یه مسله ای پیش اومد برام سر ناهار با شوهرم دعوام افتاد من همیشه کتلتی که رو نونم میزارم با مخلفات نزدیکه بریزه از نون شوهرم امروز بهم گفت یا نونتو بزرگتر بگیر یا کمتر بزار که اینجوری میریزه دیگه دعوامون افتاد وناراحت شدم که تو میگی غذا نخور من دیگه غذا نخوردم اونم پاشد رفت از سر سفره گفت من باهات صحیت میکنم تو قهر میکنی میگم کمتر بزار یا نونتو بزرگتر بگیر که نریزه رو سفره زشته هالا به نظرتون زود از کوره در رفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب راس گفته شوهرت 

🤌🏻😐

پزشکان اعلام کردند ،                                                         اگر در مورد دیگران قضاوتی نکنید ،                                      لال نمیشوید ⁦(⁠●⁠_⁠_⁠●⁠)⁩                                                         اگه با حرف من مخالفی ریپ نزن ⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁠❤⁩

حرف بدی نزده ولی منم سرغذاچیزی بهم بگه زودقهرمیکنم

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

البته بستگی داره اون چطوری گفته باشه، با چه لحنی؟ اروم و متین با خنده بهت گفته باشه یا جدی و عصبانی طور؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

اه منم از این حالتا دارم

شوهرم بعضی وقتا غذا میخوره خیلی دهنشو صدا میاره

وااای اینقد عصبی کنندس

من با عصبانیت تموم میگم بهش بس کنه 

یهو داد میزنم میگم حالمو بد کردی درست بخور بچه ای مگ

پشما خودش میریزه میگه چشم و بی صدا میخوره😂