2777
2789
عنوان

خانوما ترو خدا بیاین...

113 بازدید | 12 پست

من خیلی ترسیدم 

میدونید چن روز پیش داشتم میز آرایشمو تمیز میکردم یهو زیر وسایلم یه سنجاق از اینا🧷 پیدا کردم

من اصن سنجاق نداشتم دارن خیلی قدیمی بود من جاریم دخترخالمه ،بهش گفتم نکنه بهش دعایی چیزی خونده باشن 

اخه از روزی که من اینو باز کردم فقط با شوهرم دعوام میشده 

به مادر شوهرم شک کردیم چون ما تو یه ساختمانم،و وقتی ما نیستیم میتونه بیاد تو خونه

بعد دیروز خالمه ام دقیقا تو میز آرایشش زیر وسایل سنجاق 🧷 پیدا کرده همینقدر قدیمی که انگار یکیه منه

خیلی ترسیدم، مادر شوهرم خیلی اهل این چیز است 

و از رابطه ی من و دختر خالمه خوشش نمیاد دوست داره با هم بد باشیم ولی ماهیت دو خواهریم همش حواسمان به هم هست 

خواهرا کسی میدونه این چیه؟؟؟؟؟؟ممکنه طلسمی چیزی باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش پیش دعا نویس ببین سنجاق ها مشابهن  خدا لعنت کنه مادر شوهر بد رو من یکی دارم عفریته هست&nb ...

منم یکی دارم .هر وقت میاد خونمون یا میریم خونش بعدش بین من و شوهرم دعوای بدی میشه.اونم سره هیچی.

خدا لعنت کنه ادم بد رو.اینکارا اخرو عاقبت نداره انشالله دودش تو چشم خودشون بره

یاشاسین آذربایجان💓✌

ببرش پیش دعا نویس ببین سنجاق ها مشابهن  خدا لعنت کنه مادر شوهر بد رو من یکی دارم عفریته هست&nb ...

واقعا خدا لعنتشون کنه 

یه بار که دعوامون شد شوهرم انگار شوک عصبی وارد شد که شروع کرد خودشو زدن بخدا گفتم الان سکته میکنه 

بعدشم تموم تنش می لرزید 

من به دختر خالم گفتم بقران گفت ماه پیش شوهرم منم اینجوری شد 

اخه این دو برادر آدمهای فوق العاده آرومی هستن 

بعدم سر اینه گفتم احساس میکنم دوسم نداری اینجوری شد 

منم یکی دارم .هر وقت میاد خونمون یا میریم خونش بعدش بین من و شوهرم دعوای بدی میشه.اونم سره هیچی. خد ...

وای وای من نامزدم نبینی چه بلاهایی سرم میاره یدونه بهم گردنبند داده این چند ماه که نامزدم عید رو هم قهر کرد دعوا انداخت نیاره بهم امیدواره من طلاق بگیرم برم بهم هیچی نمیخرن حتی یدونه جوراب 

اره امکانش هست با این چیزایی که‌گفتی

یه بار پسر کوچک شو فرستاده بود بالا درخت که خواهرشوهر رو طلسم کنه 

و اون موقع ما ازدواج نکرده بودیم مامانم گفت چرا این کاری میکنی 

گفت اصن از اونا خوشم نمیاد🤐

واقعا خدا لعنتشون کنه  یه بار که دعوامون شد شوهرم انگار شوک عصبی وارد شد که شروع کرد خودشو زدن ...

مال منم فقیچط تو گوشش میخونه اونم میاد کتکم میزنه آخه چیکار کنم بخدا نفرینش میکنم زندگیش هرچی هست بدتر میشه ایشالا خیر نبینه خدای من میکیرتش 

مال منم فقیچط تو گوشش میخونه اونم میاد کتکم میزنه آخه چیکار کنم بخدا نفرینش میکنم زندگیش هرچی هست بد ...

من نمیدونم چرا اینجوری ان، دوست ندارن یه آب خوش از گلوی بچه هاشون پایین بره

من نمیدونم چرا اینجوری ان، دوست ندارن یه آب خوش از گلوی بچه هاشون پایین بره

وای اره بیچاره نمیدونه زندگیه پسرشه بهم می‌ریزه منم برام مهم نیست بزار بریزه پسرش میخاست عرضه داشته باشه