سلام،من ۳سال تو رابطه بودم و ب دلایلی ۲هفتس جدا شدم ازش.تو این ۳سال یه کادو یا هدیه برام من نگرفت در صورتی ک کار میکرد و پول هم داشت و همیشه برای خودش خرید میکرد منم ۲سری برای ولنتاین واسش کادو گرفتم ولی ایشون هیچی... موقع تموم کردن رابطه من ب ایشون راجب این موضوع گفتم ک تاحالا دلت خواسته واسم چیزی بگیری؟!...من نیازی ندارم ولی خب تو ۳سال هیچی نگرفته باشه واست و حتی اگ نداشته باشه باز باید انجامش بده درسته؟خلاصه یه اتفاقی افتاد و ما مجبور شدیم همو ببینیم در حد چند ثانیه و من متوجه شدم ب این راحتی نمیشه تموم کرد باهاش بعد ک منو دید گفت من خیلی وقت پیش میخواستم فلان چیزو برات بیارم ولی نشد و فلان(بخاطر حرفای من اینارو گفت)بعد گفتش ک چند روز دیگ بیایم بیرون بت بدمش،منم دلم نمیخواست دوباره بیام ببینمش واسه یه کادو گفتم خب من چرخی میزنم بازار تو بیارش چون نمیتونم بازم بیام،اونم رفت اوردش بعدم گفت این هم واسه ولنتاینته هم تولدت(تولدم چند روز قبل از ولنتاین بود)جوری ک دیگ اره راحت شه و نگم نگرفتی و فلان،خلاصه احساس بدی دارم میگم کاش نمیگرفتم و قبول نمیکردم،اون ۳سال واسم هیجی نگرفت و چند روز قبل جدایی چون دید من جدی ام و راجب اینم اشاره کردم فک کرد میتونه با این چیزا درستش کنه...من احساس تحقیر شدن دارم واقعا میگم چرا ازش بردم وقتیم میبینمش اون وسیله رو حالم بد میشه.الانم تموم شده رابطمون و من ازش استفاده هم نکردم،میخوام چند وقت دیگ برش گردونم،ب نظرتون کارم اشتباهه؟