2777
2789

من چند وقته چیزای عجیب غریبی تجربه میکنم قبلا هم اینجوری بودم ولی این چند وقت زیاد شده، مثلا تو خواب هر کاری دلم بخواد میکنم . وقتی کابوس میبینم اطلاع دارم که این یه خوابه و خودمو بیدار میکنم. یا مثلا چند بار چیزایی که تو خواب دیدم دقیقا عین اون فرداش اتفاق افتاده، یا مثلا چند وقت پیش داشتم کتاب میخوندم، خوابم اومد رفتم خوابیدم، بعد تو خواب بقیه کتابو واضح داشتم میخوندم. حتی بیدار شدم کتابو بررسی کردم دیدم دقیقا اون چیزایی که تو خواب خوندم بود. 

کسی میدونه چرا اینجوری میشم؟ 

در ضمن اعداد رندم خیلی زیاد میبینم، 

(لطفا کسی که اطلاع درست داره نظر بده، متفرقه ننویسین) 

چشم سومت فعاله احتمالا

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطورم

ولی برای خودت بزرگش نکن مشکل ساز میشه

منم ادامه میبینم و هروقت اذیت بودم سریع سعی میکنم بیدارشم و ….

قبل فوت خواب مینم قبل مریضی کسی خواب میبینم

قبلا برام مسئله بزرگی بود خیلی اذیت میشدم

الان یاد گرفتم بهش فکر نکنم

ارامشم بیشتره

بی خیال باش تا کامروا باشی