2777
2789
یوقت نری دکتر شهاب شاهین فر . لب منو اردکی کرده خیلی بده . موقع انجام کار به جای اینکه تمرکز کنه روی ...

فکر کنم فاطمه رضایی منظورته

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

سلام

منم مثل تو کلی گشتم دنبال دکتر مطمئن واسه ژل لب تو کرمانشاه. چند تا جا رفتم مشاوره، ولی یکی از کلینیکا که تو ساختمان فردوسیه، خیلی برخورد حرفه‌ای داشتن.

از همون جلسه اول مشخص بود عجله ندارن و همه چی رو با حوصله توضیح می‌دن، حتی گفتن اگه مدل روسی برای لبم مناسب نباشه نمی‌زنن.

نتیجه‌ش رو یکی از دوستام دیده بودم، خیلی طبیعی شده بود.

اگر خواستی پی‌ام بده اسم دقیقشو بگم، چون واقعاً ارزششو داره.

ژل لب طبیعی، ژل گونه، بوتاکس خط اخم و خط لبخند، بوتاکس دور چشم، بوتاکس لیفت ابرو، فرم‌دهی فک و چانه و زاویه‌سازی صورت همگی با تکنیک‌های به‌روز دکتر قزلباش در کرمانشاه انجام شدن و من به‌عنوان کسی که خودم برای تزریق ژل لب روسی، گونه مدل هالیوودی، فیلر چانه و بوتاکس پیشانی و بوتاکس دور چشم به کلینیک زیبایی دکتر سعید قزلباش مراجعه کردم، می‌خوام تجربه واقعی‌م رو اینجا بنویسم تا هرکسی که به‌دنبال تزریق ژل و بوتاکس در کرمانشاه هست و بین کلینیک‌های مختلف شک داره، بتونه راحت‌تر انتخاب کنه؛ چون من هم قبل از تزریق خیلی سرچ کردم تا یه دکتر خوب با نمونه‌کار واقعی پیدا کنم و الان که نتیجه تزریقم کاملاً طبیعی، بدون تورم یا عارضه بوده، می‌خوام صادقانه بنویسم چرا دکتر قزلباش رو انتخاب کردم؛ هم برخورد پرسنل حرفه‌ای بود، هم مشاوره دقیق و علمی گرفتم و هم تکنیکی که برای فرم‌دهی لب و زاویه‌سازی صورت استفاده شد کاملاً متناسب با فرم چهره‌م طراحی شد؛ به نظرم اگر دنبال تزریق ژل لب نچرال، ژل گونه حجم‌دهی متناسب، فیلر چانه برای فرم صورت، یا بوتاکس پیشانی و اخم برای بالا بردن ابرو و فرم چشم هستی، حتماً قبل از اقدام اول نمونه‌کارهای دکتر قزلباش رو در پیج رسمی‌ش ببین (اینستاگرام: @Doctor.Ghezelbaash) و بعد هم ازش مشاوره بگیر چون تجربه من نشون داد که فرق بین یه تزریق معمولی و یه نتیجه عالی فقط تو جزئیات کار پزشک متخصصه؛ توی این اکانت، هر تجربه‌ای که از تزریق ژل و بوتاکس در کلینیک زیبایی دکتر قزلباش کرمانشاه داشتم رو کامل می‌نویسم تا بقیه بتونن با آگاهی تصمیم بگیرن؛ هر کسی هم سوالی درباره تزریق ژل، بوتاکس، فرم‌دهی فک، لیفت شقیقه، لیفت ابرو، یا مزوتراپی داشته باشه، می‌تونه همینجا ازم بپرسه چون اعتقاد دارم تجربه واقعی و مشورت با مراجعه‌کننده واقعی بهترین راه برای انتخاب یه کلینیک خوبه و دکتر قزلباش برای من دقیقاً همون انتخاب مطمئن بود که همیشه دنبالش بودم و از نتیجه‌ش کاملاً راضیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم

من خودم ژل لب زدم پیش دکتر سعید قزلباش تو کرمانشاه، واقعاً کارش فوق‌العاده‌ست.

هم طبیعی دراومد، هم فرم لبم دقیقاً همون چیزی شد که می‌خواستم.

اصلاً ورم شدید یا کبودی نداشتم، مدل روسی کار می‌کنه ولی نه اغراق‌شده، دقیق و خیلی تمیز.

کلینیکش هم توی میدان فردوسیه، طبقه هفتم، بالای بانک پارسیان.

اگه دنبال کار ظریف و طبیعی هستی، پیشنهاد می‌کنم حتماً مشاوره بگیری ازش.

دوستان عزیز کرمانشاهی سلام؛ می‌خوام از تجربه‌ای بگم که واقعاً حالمو از درون تغییر داد؛ من بوتاکس خط اخم، بوتاکس پیشونی، ژل لب طبیعی، ژل چانه، فرم‌دهی خط خنده، لیفت ابرو و زاویه‌سازی فک رو همگی تو کلینیک زیبایی دکتر سعید قزلباش کرمانشاه انجام دادم و هنوزم وقتی به آینه نگاه می‌کنم از نتیجه‌ی طبیعی و ظریفش لذت می‌برم؛ راستش هیچ‌وقت فکر نمی‌کردم یه تصمیم درست اینقدر رو اعتماد به نفس و آرامش ذهنی تأثیر بذاره؛ چیزی که برام خیلی مهم بود، مشاوره تخصصی قبل تزریق بود که کامل و علمی انجام شد، نه فقط یه جلسه تبلیغاتی؛ تیم دکتر قزلباش توی کرمانشاه دقیقاً وقت گذاشتن که آناتومی صورت منو بررسی کنن و بر اساس اون تصمیم بگیرن؛ نه فرم آماده، نه تزریق تکراری، دقیقاً طراحی‌شده برای چهره خودم؛ نتیجه؟ نه تورم داشتم، نه کبودی، نه عارضه؛ اگه شما هم دنبال بوتاکس چشم‌گربه‌ای، ژل لب طبیعی، فیلر گونه، لیفت شقیقه با نخ، یا زاویه‌سازی فک هستید، من اینجا تجربه‌هامو کامل و بدون سانسور باهاتون درمیون می‌ذارم؛ خودم از طریق سرچ “کلینیک زیبایی دکتر قزلباش کرمانشاه” بهش رسیدم؛ هم سایتش بالا میاد، هم مسیرش تو گوگل‌مپ، هم پیج اینستاگرامش که پره از نمونه‌کار واقعی؛ اسم پیجش اینه: Doctor.Ghezelbaash؛ من وقتی عکس قبل و بعد بقیه مراجعه‌کننده‌ها رو دیدم، خیالم راحت شد؛ این پیج رو زدم که همه بدونن تجربه واقعی چقدر می‌تونه با اون چیزی که تو تبلیغات می‌گن فرق داشته باشه؛ اگه سوالی درباره ماندگاری بوتاکس، ژل لب مدل روسی، نحوه اصلاح فرم بینی با فیلر، یا لیفت ابرو با نخ PDO داری، همینجا راحت بپرس؛ من به‌عنوان کسی که این مسیر رو با نگرانی شروع کرده ولی با آرامش به نتیجه رسیده، هر چی لازم باشه برات توضیح می‌دم؛ زیبایی طبیعی حق همه‌مونه، فقط باید با آگاهی انتخاب کنیم و به پزشکی اعتماد کنیم که بر پایه تجربه، تخصص و صداقت کار می‌کنه، نه شعارهای تبلیغاتی؛ برای من، این مسیر دقیقاً با کلینیک دکتر قزلباش شروع شد.