2777
2789
مرسی عزیزم خداخیرت بده، آخه عفونت گلوم خیلی اذیتم می‌کنه خواستم ببینم اگه ضررنداره بخورم  ...

برای عفونت بخورید اما ۲۴ ساعتی یکی

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوردم گلم. دخترم اللن ۷ سالشه. کلا آموکسی سیلین و سفکسیم تو بارداری جز داروهای سیف و مجاز محسوب م ...

ممنون عزیزم ، خداخیرت بده خیالمو راحت کردی.

آموکسی سیلین ۵۰۰ میخوردی؟روزی یدونه اشکالی ندارد یعنی؟

ممنون عزیزم ، خداخیرت بده خیالمو راحت کردی. آموکسی سیلین ۵۰۰ میخوردی؟روزی یدونه اشکالی ندارد یعنی؟

خواهش میکنم. من آموکسی سیلین رو از ۸ سال پیش یادم نیست چند ساعت یه بار خوردم ولی در حالت عادی مصرفش هر ۸ ساعته. دو ماه پیش دکتر عفونی برام سفکسیم ۴۰۰ نوشت که روزی یکی بود ولی آموکسی سیلین ضعیف تره و احتمالا باید دوز بیشتری مصرف کرد ولی شرمنده گلم، ساعتش یادم نیست. اگه نمیخوای دکتر بری از همون دکتر داروخونه هم بپرسی بهت میگه.