2777
2789

خاب بودم بیدارشدم الان میبینم مامانم غذا مورد علاقه شوهرمو با سبزی و سالاد فرستاده اومده در خونه😂😐

حس میکنم دارن لوسش میکنن😐😐

کلا بابامم اگه بیرون چیزی ببینه خوشش بیاد براش میخره😐

یا اگه خونه مامانم برم برا شام وناهار شوهرم نباشه سهمشم میدن با یه عالمه چی😂😑

اصن خیلی پشتش هستن حسودیم شد یزره😂😑

بعد از کلی عضو خاموش منم بلاخره تصمیم گرفتم بیام درکنارتون قدرمو بدونین به عشق شما اومدم خخخ😂💫♥️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس بدی دارم اینقد به دامادو عروس سرویس بده یکی🤣🤣

هر چیزی اندازه داره

فردا شاخ میشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

خانواده منم ب شوهرم احترام میزاشتن ولی قدر ندونست خیلی بی احترامی ب خانوادم کرد خیلی بده نمک بخوری نمک دون بشکنی.. بی تاثیر نیست خانوادش میگن اینجوری باش خدا خودش شاهده چقد زجرم دادن ودارن میدن

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

داداش نداری؟

مامان منم اینطوریه 

مامانم پسر نداره خیلی شوهرمو دوست داره و‌هواشو داره

البته اینکه همسرم هم خیلی مرد خوبیه بی تاثیر نیست😅

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
من سال تا سال مامانم خونش راه نمیده چه برسه به شوهر بدبختم    

چراا😂😂😂

بعد از کلی عضو خاموش منم بلاخره تصمیم گرفتم بیام درکنارتون قدرمو بدونین به عشق شما اومدم خخخ😂💫♥️