ما داریم طرف دوتا ماشین داره 200گوسفند زمین کشاورزی حقوق کمیته هم میگیره.خواربار بهش میدن
بعد هستن کسایی که به نون شب محتاجن بخدا همه اینا حق الناسه به جای اینکه وقت بزارن بگردن ببینن کی نیاز داره کی نداره همه رو راهی یه خونه میکنن تموم شه بره
عزیزم گفتن ب فقیر کمک کنم خدای نکرده ک شما نیازی نداری؟
راستش شب عیدی هیچ پولی نیست که برم خرید، حالا اینکه گفتم شوخی بود که بمن بده
سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
بعد هستن کسایی که به نون شب محتاجن بخدا همه اینا حق الناسه به جای اینکه وقت بزارن بگردن ببینن ...
باور کن همه اطرافیان ما که زیرپوشش کمیته ان گردن کلفتن در بهترین زندگی به سر میبرن بعد راه به راه وام کم درصد وام خرید خودروبهشون میدن بعد هستن کسانی که حتی لباس ندارن ولی کسی کارشون نداره همش پارتی بازی
هرکاری میکنی تروخدا فقط به بهزیستی و این چیزا نده خودت برو بده به کسی که نیاز داره باور کن دیدم طرف ...
همچین این ارگانام رسیدگی نمیکنن که ماشین ماشین وسیله بدن، یه حقوق بخور نمیر میدن
سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین