2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته عزیزم کارکیک میکنی ؟ میتونی راهنماییم کنی ؟ خیلی تو فکرشم که شروع کنم

زیاد نیس.بیشتر برای مناسبتای خودمون کیک درست میکردم اینم اولین مشتریه ولی برای خودمون زیاد درست کردم

منم همینجوری نشستم کلی هم کار دارم یه کارگر هماهنگ کردم بیاد خونه تکونی کنیم فکرم مونده نمیدونم کارش ...

اسم كار گرو نبر 

من اونقدي عصبيم كه نگم

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

همیننن الان یهویییی:من خوشکل کردممممم😌نشستم آزمون میدممم

خدایاممنونم بابت داده ها و نداده هات😍🙏🏻                            من یه دختر قوی ام... توی بدترین شرایط کم نمیارم‌...     میجنگم...    ب دست میارم...🌱               خدایا مرسی که سرنوشتمونو بهم گره زدی❤💍        "M"
تو بالاسرشون وایسی خوب انجام میدن  ساعتی چن میگیره  از ما ساعتی ۱۰۰ گرفت

ااین گفته هشت ساعت 550تومن 

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹