2777
2789
عنوان

اعصابم داغون شد دیگه

447 بازدید | 16 پست

دیشب من سر توهین به خواننده موردعلاقم تو مجازی با یکی حدود دو ساعت بحثم شد 😑یعنی وقتم گرفته شد هیچ الان یه حرفایی یادم میومد که باید میگفتم موقع دعوا نگفتم ،از طرفیم الان دیدم طرف اومده پیوی خیلی خیلی فحشای بدی داده و بلاک کرده

منم خیلی عصبانیم از فش دادنش فش ناموسی داده بود ولی بلاکم کرده نمیتونم جوابشو بدم

بنظرتون چیکار کنم؟ کسی که فش ناموسی داده بهم چطوری از این رفتار بگذرم 

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه اکانت دیگه درست کن برو فحش بده بلاک کن🤣

😂😂 یه روزه کلا درگیرم اکانت دیگه ندارم متاسفانه

یه چیزی بگین اروم شم خیبی عصبیم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 

حالا اون توهین‌کنه چی از خواننده کم میشه  

خواننده مورد علاقت با اعصاب اروم و روحیه شاد خوابیده تو اعصاب خودتو خورد کردی🤕

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

بنظرم الان باید به نتیجه برسید نباید واسه اینکه طرفدار کسی هستی با یکی دیگه بحث کنی 

حالا هر چقدر تو اونو دوست داری 

مثلا من خودم طرفدار آهنگ های تتلو ام اما خیلی هم حرف پشتشه خب به من چه؟ من اهنگشو دوست دارم حالت هر کس هر چی میخواد بگه 

از آدم های معروف بت برای پرستش نسازید که اینجوری تحت تأثیر تون بذاره

بنظرم کاری نکن فقط سعی کن سرگرم کنی خودت رو این اعصبانیت و حست طبیعیه اما خوبه که اتفاق افتاده برات 

😂😂 یه روزه کلا درگیرم اکانت دیگه ندارم متاسفانه  یه چیزی بگین اروم شم خیبی عصبیم

بی خیال بابا، روزی 1000 نفر زیر پستاشون توهین میکنن اونا اصلا براشون مهم نیست حتی نمیخونن. بعد تو به خاطر اون اعصاب خودتو به هم می‌ریزی و فحش میخوری؟! 

اینقدر خواننده ها و بازیگرا رو واسه خودتون بزرگ نکنین و طرفداری افراطی نکنین الکی..... سعی کن خودت آدم بزرگی بشی... 

اونا تو پولشون غلت میزنن تو اینطرف بیخود و بی جهت فحشاش رو میخوری 🤦🏻‍♀️

فقط حرفای بعد دعوا که ادم یادش میاد 🤣

مولا جان                                                                   جان مان به لب رسید!از بی‌راهه رفتن‌هاو نرسیدن. پاهایمان تاول زده! خسته از این راه‌های مبهم! و دویدن‌های بی‌مقصد... به تو پناه آورده‌ایم،راهی مان کن به راهت،که بیراهه ست غیرمقصددوست                                            تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد 

عزیزم تو برای اون خواننده اصلا مهم نیستی. 

پس بخاطر کسی که حتی اسم تو رو نمیدونه نه هیچ وقت بحث کن نه دعوا کن. ببین چقدر اعصابتو تحت تاثیر قرار داده... حیف نیست عزیزم؟ 

شک نکن اونی که فوش میده یه جای دیگه یه نفر همین فوشهارو بهش میده . و همینقدر عصبی و بیقرار میشه. 

دنیا عجیب گِرده گلم 

بنظرم الان باید به نتیجه برسید نباید واسه اینکه طرفدار کسی هستی با یکی دیگه بحث کنی  حالا هر چ ...

یه سوال شما الان کسی به تتلو توهین کنه جوابشو میدی؟ عصابت خورد نمیشه؟ میخوام ببینم من خیای حساس و تعصبی شدم یا همه اینجورین

حالا کی بود جناب خواننده

BTS😁 گروه کره ای