2777
2789
عنوان

عمل بینی ۱۵ سال؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4496 بازدید | 24 پست
چخبرشونه بچه ها😑 ینی نمیتونه دو سه سال دیگم دماغشو تحمل کنه ؟؟؟مگه چیه؟ وقتی تو رشده بعید میدونم ...

بخدا زمان ما یه دونه از ابروهامون کم میشد یه شری میشد که نگو...بچه های الان زندگیشون طبق خواسته هاشون باید پیش بره😑

-بیشه‌هااگرتاریکند،آسمان‌هنوزآبیست🤍′

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به شدت روی اعتماد بنفسش تاثیر گذاشته اخه.

نه بابا الان بزرگ ترها دماغشون چی شده مگه مال خودتون باربی یه اعتماد به نفس چرا

۱۵ سالگی تو سن رشده بعد صورتش عوض میشه دماغش کج میشه دوست خودمم تازه تو ۱۸ عمل کرد رشد کرد خودش داغون شد دماغ اش

منم بچه الانم خیلی قدیمی که نیستیم 

پس تو اعتماد به نفس دخترتون کار کنین

از الان هر چی گفت بگین چشم بزرگ شه کنترلش سخته 

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

نه بابا الان بزرگ ترها دماغشون چی شده مگه مال خودتون باربی یه اعتماد به نفس چرا ۱۵ سالگی تو سن رشده ...

مرسی دورت بگردم ❤️

-بیشه‌هااگرتاریکند،آسمان‌هنوزآبیست🤍′