2777
2789
عنوان

کیا بخاطر بچه هاشون هنو بیدارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 54 پست

من 2تا دارم 6سال حسرت به خواب دارم از دستشون بیچارم کردن همیشه 5صبح میخوابن تازه ویروس جدید که اومده گرفتن غدد لنفاوی کلوشون چرک کرده همش گریه میکنن نشستم گریه میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مننننن یه هفتس پدرم دراومده پسر پنج سالم با دختر ده ماهم اسهال ویروسی گرفتن حالت تهوع شدید اسهال شدی ...

وای خدا حق داری چه سخت، کسی نیست یکم کمکت بده،تا لااقل تو روز استراحت کنی

من 2تا دارم 6سال حسرت به خواب دارم از دستشون بیچارم کردن همیشه 5صبح میخوابن تازه ویروس جدید که اومده ...

از کجا فهمیدین عزیز، که چرک کرده، سونویی چیزی دادین

من بسرم دوساله شه، طرفای صبح با گریه بیدار میشه 

من 2تا دارم 6سال حسرت به خواب دارم از دستشون بیچارم کردن همیشه 5صبح میخوابن تازه ویروس جدید که اومده ...

دیگه ۶ساله تا ۵صبحم نخوابن کار بتو ندارن ک، حالا این ک مریضن به کنار، خداکنه زود خوب بشن،زود زووود زووووود

از کجا گرفتن؟  جایی مثلا خانه ی بازی هم رفته بودین

من کلا بیشتر خونم شهرمون زلزله اومده چن شب چادر موندیم الانم که اومدیم خونه تازه میخواستم خونه تکونی کنمداینجوری شد اول دخترم گرفت یه روز بعد پسرم مامانم اومد کمکم اونم گرف 

یه خونه کوچیک با کسی که دوسش داری میشه یه خونه لاکچری با کلی امکانات😊
از کجا فهمیدین عزیز، که چرک کرده، سونویی چیزی دادین من بسرم دوساله شه، طرفای صبح با گریه بیدار میشه ...

پسرم به پشت لاله گوش دست میزد میگفت درد داره 6سالشه دکتر هم گفت عفونت کرده

مثل من شدی پس 😫😫

وایییی خیلی سخته تاحالا اینجوری نشده بودم خودم پارسال حامله بودم کرونا گرفتم اینقدر بهم سخت نگذشت واقعا سخته

منم واکسن ۶ماهگی زدم

من متوجه شدم، هر وقت روز قبل واکسن، بچه م رو میبرم حمام میشورم ش، دوران واکسن رو راحت تر میگذرونن، نه زیاد خودش اذیت میشه نه من،، البته قطره بار اکید رو سرِ سه و نیم ساعت میدادم

وای خدا حق داری چه سخت، کسی نیست یکم کمکت بده،تا لااقل تو روز استراحت کنی

با سختی ودعوا همسرم پنجشنبه رو مرخصی گرف اونم اومد خونرو جمو جور کرد  الانم بهش گفتم فردا تعطیلی نخواب بچه هارو چک کن میگه خیالت راحت برو بخواب  خرو پفش عالمو برداشته حالا فک کن منم میخوابیدم☹️