2777
2789

اگه بچه ۶ ماهه داری اونا خودشون باید کار کنن تو نمیرسی باید ساده ترین غذاها رو انتخاب کنی چقد باهاشون راحتی.؟

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بیرون غذاها را خریداری مینماییم. 

لطفا کاربرای رد داده وارد تاپیک های بنده نشن          ‌                               تا کِی بایدبابُغضام خفه شَم.!   حقیقت اینه که هیچکی دوسم نداره، همه ازم متنفرن...ولی بیخیال، مهم نی، خودمم خودمو دوس ندارم، من تنها انسانع بدبخت این جهانم😔🤚🏻الهی بمیرم برای خودم فدای خودم بشم که مظلومیت از من میباره، من همیشه خودمو بغل میکنم و خاطرات تلخ میاد جلو چشام و یه دل سیر اشک میریزم و میگم (اسمم) الهی بمیرم برات:)))💔 #حامی_حقوق_حیوانات🐈

ما معمولا اینجور وقتا برا ناهار غذای برنجی میپزیم، شبا برا شام غذای نونی و فست فودی

مثلا یک روز ناهار زرشک پلو با مرغ، شام کتلت

فرداش برنج و قورمه سبزی، شام ساندویچ همبرگر

و....

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤

هرروز که نمیتونی بهشون برنج بدی. ممم. مثلا ناهار برنج و مرغ با سالاد و ترشی، شام سوپ و کتلت و ترشی. ناهار روز بعد ماکارونی مثلا با سوپ و ترشی ، شام کوفته یا دلمه. ناهار روز بعد قرمه سبزی و سوپ شام سالاد الویه و آش یا سوپ خامه

ناهار : آبگوشت ،ماکارونی، قیمه، مرغ ،خورشت سیب آلو، بادمجون، قرمه سبری اگه سخت نیست برات،

شام: املت ، کوکو سبزی و سیب زمینی کوکو شیرین ، کتلت، نیمرو، سوپ ، نون پنیر سبزی😂

راستی برای هرکدوم از خودشون کمک بگیر مثلا بگو برنج رو شما درست میکنین؟

یا اینکه گاهی بگو به غذا سر بزنن 

یا باهم غذا رو درست کنین 

اصلاااا خودت رو اذیت نکن از همه تو کار خونه کمک بگیر