2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که گفتم: کوپون ما پرشده، دیگه نوبت شماست 😉

ولی ۲ بار زنگ زدن که میخان بیان منم بیچوندمشون. امیدوارم عید هم نیان و تامام 😆

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
اتفاقا سکوت میکنم و ادامه حرفش و نمیگیرم ولی هردفعه منو میبینه میگه.شما نمیایین ما رومون نمیشه بیایی ...

بگو.چی بگم.البته با خنده....هنوز نفهمیده وقتی نمیرید نیاد...

یا ضامن آهو.مهربانم......کمک کن.....از دلم خبر داری
میگیم معلومه که میایم  کی شام دعوتمون میکنی خراب شیم سرتون 😄 زندگی رو سخت نگیر  آسون ب ...

اگه بیان خونه ام من اصلا ناراحت نمیشم اتفاقا خیلی خوشحال میشم ولی خودم اصلا دوست ندارم برم خونشون کلا با آدمای حسود حال نمیکنم

بگو.چی بگم.البته با خنده....هنوز نفهمیده وقتی نمیرید نیاد...

خواهرشوهرمه خونه مادرشوهرمینا میبینمش.یه بار مادرشوهرم گفت فلانی میگه اینا خونه ما نمیان ماهم رومون نمیشه بریم.یکی نسیت بگه خوب زنه حسابی وقتی نمیاییم یعنی دوست نداریم توام بیایی دیگه

اگه بیان خونه ام من اصلا ناراحت نمیشم اتفاقا خیلی خوشحال میشم ولی خودم اصلا دوست ندارم برم خونشون کل ...

عزیزم تو باهاشون خوب باش بذار اخلاق خوب رو از تو یاد بگیرن 

آدم ها با دیدن اخلاق های خوب بقیه تحت تاثیر قرار میگیرن

بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕