2821
2789
عنوان

همسرم فحاش

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 42 پست
جنبه نداره مثل آدم حرف میزنم حمله میکنه

باید از در رام کردن وارد شی و بقول معروف خرش کنی متاسفم بابت  بکار بردن این جمله

ببین سعی کن ی مدت کاری به کارش نداشته باشی جوری رفتار نکن که اتو بدی دستش 

سرت رو با کارهایی که تو خونه داری گرم کن و کم کم خودتو ارتقا بده مثلا جلوی بچه ها بگو به باباتون نگاه کنین چقدر مودب و محترم نگاه کنین چقدر هوامونو داره بدویین برین بوسش کنین 

میدونم الان میگین اصلا اینجوری نیست ولی شما که هدفتون خراب کردن زندگیتون نیست پس یا علی بگین و سعی کنین کم  کم اوضاع رو بهتر کنین

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🩶🌱
اره ازش سرترم  و جایگاه زن نمیدونه چیه

درست حدس زدم پس سعی کن اونو یکم بالا بیاری و به قول معروف یکم حلوا حلواش کنی 

اون فکر میکنه ضعیفه و اقتدار نداره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه تازگیا منم ناز نمیکشم خودش دعوا فحاشی بعد فرداش میاد میگه من اصلا با تو نبودم حرف میزنه باز تا شب ...

اصلش همینه ببین میدونم چی میگی منم از این جور افراد رو برخورد داشتم ببین وقتی بحث میکنه سعی کن جلوی فرزندانتون نباشه وقتی قهر کرد ی چای بذار با ی کیک خونگی و به بچه ها بگو باباشون رو صدا بزنن و به بهانه قند دادن و یا نمیدونم چیزای دیگه به حرف بهشون درسته نباید کسی رو ک خطا کرده تشویق کرد و جایزه داد ولی الان بحث زندگی با دوتا بچه در میونه باید یکم تلاشتو بکنی

باید از در رام کردن وارد شی و بقول معروف خرش کنی متاسفم بابت  بکار بردن این جمله ببین سعی کن ی ...

وای هر کاری بکنم اخر آدم بده داستان منم هیچ وقت به چشم زن خوب زندگی کن بمن نگاه نکرده فکر کرده فقط من حمالم

اره دوتا بچه دارم همش میگه میبرمشون همین الانم تکرار کرد خوابید

عزیزم منم دقیقا مشکل شمارو دارم ، دو تا بچه دارم، شوهرم سر هر چیزی تهدید به طلاق میکنه و هی میگه بچه هارو میبرم ! تا این حد که هفته پیش دادخواست طلاق داد!!! ولی بازبرگشت !!!! من به خاطر بچه هام مقابله به مثل نمیکنم ، کم آوردم دیگه، بچه هام خیلی کوچیکن، درسته که بچه تا ۷ سالگی حضانتش با مادره، ولی مادری که خرجی نداشته باشه چجوری تنهایی بچه رو بزرگ کنه ، پس محبوره بده پدرش و ازبچه دور شه، و من طاقت جدایی از بچه هامو ندارم، برای همین مجبور شدم سکوت کنم و کوتاه بیام تا به وقتش...

میشه برای سالم به دنیا اومدن نینیم یه صلوات بفرستید ؟🙏❤️❤️❤️ خدایا جز تو کسی رو ندارم 🤲🏻
وای هر کاری بکنم اخر آدم بده داستان منم هیچ وقت به چشم زن خوب زندگی کن بمن نگاه نکرده فکر کرده فقط م ...

میدونه چی میگی چون خودم قبلا ی همچین فردی رو تحمل کردم و۳ سال ولی الان با همین کارها تونستم توش تغییر ایجاد کنم

عزیزم منم دقیقا مشکل شمارو دارم ، دو تا بچه دارم، شوهرم سر هر چیزی تهدید به طلاق میکنه و هی میگه بچه ...

چون نقطه ضعف دادیم دست آقایون که بچه خیلی برامون مهمه درسته جونمونه ولی نباید اینجور نشون بدیم اینطوری میشن وسیله تهدید🥲

اصلش همینه ببین میدونم چی میگی منم از این جور افراد رو برخورد داشتم ببین وقتی بحث میکنه سعی کن جلوی ...

بخدا همین نیم ساعت پیش دعوا کرد گفتم چند ساله به امیدی که میگم اخلاقتو خوب کن عوض شو من دارم زندگی میکنم ولی خودت درست نمیشی پس وقتی زندگیتو از دست دادی متوجه میشی که اونوقت دیگه دیره تا جایی که راضی شدم گفتم بچه‌ات مال خودت اینقدر بد اخلاقه چندین ساله میگم درست نمیشه که نمیشه اینو بگم از من جدا بشه فقط اون ضرر کرده و بس من تازه برای اعصابم خوبه که این جلو چشمم نباشه ضرر فقط اون کرده

بخدا همین نیم ساعت پیش دعوا کرد گفتم چند ساله به امیدی که میگم اخلاقتو خوب کن عوض شو من دارم زندگی م ...

مشکل ما خانوما اینجاس که همه چی رو تو روی آقایون میزنیم که من برات ال کردمو بل کردم یه مدت برای خودت باش آرایش کن لباس گل گلی بپوش اهنگ شاد بذار با بچه هات برقص چای به لیمو دم کن لذتشو ببر سر به سرش نذار ببین چطوری میشه

یعنی درست شده 

نمیتونم بگم صد در صد ولی ۹۰ درصد درست درست شده اگه خودم دوباره ارتقاع پیدا کنم میتونم ب صد برسونم

ببین آقایون مثل خمیر بازی آن اخلاقاتشون بستگی داره چطوری ورزش بدی و چ طرحی روش بزنی 

چون نقطه ضعف دادیم دست آقایون که بچه خیلی برامون مهمه درسته جونمونه ولی نباید اینجور نشون بدیم اینطو ...

منم موافقم همیشه میگفت بچها رو میبرم میگفتم نه امشب گفتم ببر  بچهاتن مال خودت منم راحت میشم اینجوری گفتم چون دست رو نقطه ضعف میذارن