2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه گلم علت طلاقتو برسی کن شاید بشه حلش کرد

متاسفانه نمیشه بهم خیانت کرده هیچ جوره نمیتونم فراموش کنم همه زندگیم شده شک و بدبینی دارم دق میکنم😔ولی دوسشم دارم خیلی حس بدیه

چه جالب کی ازدواج میکنید کی طلاق میگیرید همه دوستای ۲۳ ساله من هنوز مجردن و در حال عشق و حال و درس ک ...

من دوماهه ازدواج کردم دوهفته از عقدم گذشته بود فهمیدم خیانت میکنه حالام نمیتونم دیگه بهش اعتماد کنم

متاسفانه نمیشه بهم خیانت کرده هیچ جوره نمیتونم فراموش کنم همه زندگیم شده شک و بدبینی دارم دق میکنم😔 ...

میفهمم وقتی حس اعتماد از بین میره چقدر سخت میشه ادامه زندگی.خیانتش در چه حد بوده؟

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
من دوماهه ازدواج کردم دوهفته از عقدم گذشته بود فهمیدم خیانت میکنه حالام نمیتونم دیگه بهش اعتماد کنم

واقعا حق داری الهی بگردمممم 

من گفتم شاید ی ۵ ۶ سالیه ازدواج کردید مردی که خیانت میکنه تا اخرش همینه اونم چی بعد عقد که همه شر و شور دارن بعد بچه دیگه واویلا میخواد چیکار کنه 

از الان خودتو راحت کن 

دوره اشناییتون چقدر بود اون موقع متوجه چیزی نشده بودی 

میفهمم وقتی حس اعتماد از بین میره چقدر سخت میشه ادامه زندگی.خیانتش در چه حد بوده؟

پرینت خطشو گرفتم دیدم با ی زن دیگه چت و مکالمه داشته نمیدونم رابطشون در چ حدی بوده خیلی داغونم

شما روانشناسی؟ میشه بهم کمک کنی؟

واقعا حق داری الهی بگردمممم  من گفتم شاید ی ۵ ۶ سالیه ازدواج کردید مردی که خیانت میکنه تا ا ...

۶ ماه نامزد بودیم یبار تو گوشیم ی اسکرین شات از چتش با ی دختر دیدم ولی گفت مال من نیس مال رفیقمه منم چون خیلی بهش اعتماد داشتم باور کردم هیچوقت فکرشم نمیکردم خیانت ببینم😔

پرینت خطشو گرفتم دیدم با ی زن دیگه چت و مکالمه داشته نمیدونم رابطشون در چ حدی بوده خیلی داغونم شما ...

بله گلم کمکت میکنم

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
۶ ماه نامزد بودیم یبار تو گوشیم ی اسکرین شات از چتش با ی دختر دیدم ولی گفت مال من نیس مال رفیقمه منم ...

این مریض ازش دوری کن دختر سنی نداری من همسن و سال خودتم اگر خانواداه ات حامی هستن خودتم مستقلی جداشو این همه دختر مطلقه همه هم دارن ازدواج میکنن چون تعدادشون بالا رفته 

این مریض ازش دوری کن دختر سنی نداری من همسن و سال خودتم اگر خانواداه ات حامی هستن خودتم مستقلی جداشو ...

راستش خیلی میترسم از طلاق نمیدونم بعدش چی میشه خدا لعنت کنه اینجور مردا و زنا رو با وجود اینکه میدونه زن داره ولی بازم با طرف ادامه میده😔