2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام نگران نباشید، دقیقا مادر من هم دوسه ماه پیش بدجوری پاره شد دیسکش چندتا و تنگی کانال نخاع هم داشت، خلاصه وضعش اورژانسی بود رفتیم دو سه تا دکتر و گفتن عمل...یکی از دکترا گفت نه عمل نکنید ، خلاصه با قرص و آمپول خارجی ضد درد التهابش کم کردن، بعد ۱۵ جلسه فیزیوتراپی و مراعات و استراحت مطلق...دوباره رفت دکتر گفتن عمل نمبخواد مراعات کن ...تو ایران فوری میگن عمل دیسک رو...

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
مرسی عزیزم حالم خیلی بود 

خواهش میکنم، نه عزیزم روحیه تون حفظ کنید، به ماهم همین حرف رو زده بودن و به خیلی های دیگه...

دکتر خوب تو تهران دکتر رضا جباری هست مطبش تو مدائن..جراح مغز و اعصاب..میتونید نتیجه ام آر آی رو بهشون نشون بدید معمولا به راحتی نمیگن عمل...مادرم قرص گاباپنتن خارجی میخورد و چندتا آمپول ضددرد خارجی هم زد بعدشم ۱۵ جلسه فیزیوتراپی، استراحت و یکم نرمش مخصوص تو خونه و گفتن که وزنش هم باید پایین بیاره یکم 

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 

خداروشکر الان خوبه...جوری بود که از شدت درد نمبتونست یک سانت جا به جا بشه و درد زده بود به لگن ‌‌و پای مادرم...

البته ناگفته نمونه در کنار این دکتر و فیزیوتراپی، من چون خودم عقیده داشتم نذر کردم برای مامانم...نذر زیارت عاشورا دو تا چله ...و واقعا دیدم تأثیرشو تو خوب شدن مادرم خداروشکر..چون فیزیوتراپی به تنهایی اونقدر کمک خاصی نبود به نظرم..