راسکولنیکوف مدیر عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 765 عنوان دوره درمانی این ویروس جدیدِ چه مدته | مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 28 پست شیش روزه مریض شدم و از روز دومم رفتم دکتر و مرتب داروها رو مصرف کردم ولی همچنان گوشا و بینیم گرفته و سرفه میزنم 1401/12/12 | 00:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
minarose90 عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 815 عزیزم انشالله بهتر میشین فقط بیرون رفتین گرفتین؟ماسک نمیزدین؟ من چند وقته مسغول خونه تکونیم بیرون ... تازه نیومده که یک ماهی هست من پسرم از مدرسه آوردش
راسکولنیکوف مدیر استارتر عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 765 عزیزم انشالله بهتر میشین فقط بیرون رفتین گرفتین؟ماسک نمیزدین؟ من چند وقته مسغول خونه تکونیم بیرون ... آره من زیاد بیرونم و واقعاً رعایت هم نکردم وگرنه خودم که مریض شدم بقیه تو خونه مواظب بودن هیچکس نگرفت
minarose90 عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 815 من گوشام کامل گرفته من ده روز گلودرد و گوش درد وحشتناک داشتم دوبار رفتم درمونگاه یه بارم رفتم فوق تخصص دارو داد دردشون کم کم رف
خرمجوندل عضویت: 1400/02/15 تعداد پست: 1393 دخترای منم از ۵ اسفند مریض شدن کوچیکه راه نفس و چشمش بزرگه هم همین طور ی کم بهتر شدن دوباره از دیشب ... نباید آنتی بیوتیک رو زود قطع کنید باید ۱۴ روز مصرف کنن
راسکولنیکوف مدیر استارتر عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 765 من ده روز گلودرد و گوش درد وحشتناک داشتم دوبار رفتم درمونگاه یه بارم رفتم فوق تخصص دارو داد دردشون ک ... من خیلی درد نکشیدم حقیقتا ولی تعجب کردم بعد شیش روز هنوز درمان نشدم و ویروس تو بدنم مونده انگار
نیییکی عضویت: 1397/06/25 تعداد پست: 1300 آره من زیاد بیرونم و واقعاً رعایت هم نکردم وگرنه خودم که مریض شدم بقیه تو خونه مواظب بودن هیچکس نگرف ... انشالله بهتر میشین عزیزم اللهم صل علی محمد وآل محمد
minarose90 عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 815 نباید آنتی بیوتیک رو زود قطع کنید باید ۱۴ روز مصرف کنن من سه دوره اس دارم مصرف میکنم و همچنان بیمارم تب دارم سرم درد میکنه خیلی چشامم
hosna6814157 عضویت: 1393/05/14 تعداد پست: 5418 نباید آنتی بیوتیک رو زود قطع کنید باید ۱۴ روز مصرف کنن دکتر گفت ۱۴ روز آنتی بیوتیک؟خیلی زیاده کهمگه چه نوع آنتی بیوتیکی میخورین؟ 💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
خرمجوندل عضویت: 1400/02/15 تعداد پست: 1393 دکتر گفت ۱۴ روز آنتی بیوتیک؟خیلی زیاده که مگه چه نوع آنتی بیوتیکی میخورین؟ دخترم اول ازیتروخورد خوب نشد آمپول زد خوب نشد .رفتم فوق تخصص ریه گفت فقط کو آموکسی کلاو اونم ۱۴روز
hosna6814157 عضویت: 1393/05/14 تعداد پست: 5418 دخترم اول ازیتروخورد خوب نشد آمپول زد خوب نشد .رفتم فوق تخصص ریه گفت فقط کو آموکسی کلاو اونم ۱۴روز یعنی ۲-۳شیشه کوآموکسی خوردن؟دکتر به پسرمنم کوآموکسی داده ۲ روزه مریض شده ولی یک شیشه واسه حدودا ۵ روزش میشهروزی دو تا ۷ سی سی نیخورهکل شیشه ۷۵ سی سی هستشامیدوارم با همین خوب شه 💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
minarose90 عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 815 دخترم اول ازیتروخورد خوب نشد آمپول زد خوب نشد .رفتم فوق تخصص ریه گفت فقط کو آموکسی کلاو اونم ۱۴روز بمن کوآموکسی داد با مترانیدازول منم اول آزیترو خوردم دوتا سفازولینم زد یه دوره هم آموکسی سیلین خوردم
طلاخانووم73 عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 6885 بمن کوآموکسی داد با مترانیدازول منم اول آزیترو خوردم دوتا سفازولینم زد یه دوره هم آموکسی سیلین خوردم ... یا خدا، با این همه آنتی بیوتیک چیزی ازمون نمیمونه منم ماه پیش سفازولین دکتر داد بهم صدجا یکی تزریق نمیکردن، احتمال شک و حمله قلبی و عوارضش زیادهمن از پاییز همه ی ویروسا رو گرفتمهر ماه یکیشو، داغونم والاالانم که آنفولانزا، خورد شدم از بدن درد 👀