2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرشوهره من مجدد ازدواج کرده پسرشو پیش مادرش گذاشته رفته راحت

ای بابا مادر چه گناهی کرده تو این سن بچه داری کنه؟حداقل اگه قصد ازدواج مجدد داشت حضانت بچه رو نمیگرفت میداد به شوهر سابقش.عجب کار غیر عقلانی

ما زنیم،از ما قوی تر فقط خداست.
خواهرشوهره من مجدد ازدواج کرده پسرشو پیش مادرش گذاشته رفته راحت

چقد بده... اینطور بچش انگار یه موجود اضافست که نه باباش خواستتش نه مامانش.... من طلاق بگیرم هیچوقت ازدواج نمیکنم میشینم بچمو هرطور شده بزرگ میکنم...

ولمون کن 

ای بابا مادر چه گناهی کرده تو این سن بچه داری کنه؟حداقل اگه قصد ازدواج مجدد داشت حضانت بچه رو نمیگرف ...

شوهر سابقش فوت کرده و جدیده قبول نکرده خودش بچه داشت گف تو نیار دیگه مادرش گف من نگه میدارم توبرو فقط خوشبخت شی این بامن

عزیزانم میشه برای براورده شدنه حاجتم صلوات بفرستین💔💔ممنون♥️
شوهر سابقش فوت کرده و جدیده قبول نکرده خودش بچه داشت گف تو نیار دیگه مادرش گف من نگه میدارم توبرو فق ...

میتونست به شوهر جدیده بگه پس چرا من بچه ی تو رو بزرگ کنم اما تو بچه ی منو نه

ولمون کن 

شوهر سابقش فوت کرده و جدیده قبول نکرده خودش بچه داشت گف تو نیار دیگه مادرش گف من نگه میدارم توبرو فق ...

بچه چند سالشه

هممون یکیو از دور داریم…یکی که اگه فقط کنارش بودیم، همین زندگی خاکستری می‌شد پر از رنگ.یکی که با یه نگاهش، با یه لبخندش،کل دنیا می‌تونست جاشو بده به همون لحظه.ولی خب… فاصله همیشه هست،و همین فاصله‌ست که دل تنگی رو بزرگ‌تر می‌کنه.

چقد بده... اینطور بچش انگار یه موجود اضافست که نه باباش خواستتش نه مامانش.... من طلاق بگیرم هی ...

بابا نداره ولی عمه عمو مادر بزرگ پدربزرگ پدری داره کسی نگهش نمیداره مامانه هم گذاشت پیش مادر خودش...خودشم رفت پی زندگیش 

حالا واقعا خوشبخت شده؟ .حالا اینقدر ازدواج لازم بود بچه خودشو کنار بزاره بچه یکی دیگه رو بزرگ کنه .عجبا

میتونست به شوهر جدیده بگه پس چرا من بچه ی تو رو بزرگ کنم اما تو بچه ی منو نه

من ک چیزی نگفتم ولی مامانش گف عب نداره بره خوشبخت بشه شوهرمم گف چطور حمالیه بچه هایه اونو کنه ولی بچه خودش با حسرت بزرگ شه مهم براشون فقط شوهر پولدار بود ک همین مادر شوهر خودمم همینطوریه اونم سردو بی محبته نسبت به بچه هاش