2777
2789
عنوان

بیاید از سوتیای وحشتناکمون بگیم 😂

538 بازدید | 25 پست

یبار یادمه بچه بودم رفتم کلاس زبان دختر عمومم با خودم بردم (از من بزرگتر بود) بعد اقا این دختر عموی ما دندوناشو تازه ارتودنسی کرده بود و عادت نداشت بهشون هی قیافشو کج و کوله می کرد منم از خنده میترکیدم (فک کنید سر کلاس)بعد اونم از خنده من میخندید 

اقا گذشت یهو معلمه عصباننننی شد گفت اگگگگگه میخوایییییید بخندید از کلاس من برررررررررید بیروووووون 

اقا ما دیگه ساکت شدیم 

بعد به من فشار اومد وحشتناک 

خلاصه بدبخشید ولی یه زاررررررررررت ازم در رفت 🤭🤦🏻‍♀️😂

بعد فک کنید تو اون وضعیت نمیشد خندید 

دختر عموم میگفت کلللللل میز و نیمکتا لرزید 😂😂

شمام تعریف کنید دور هم بخندیم 😆

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوتی نیس

ولی از جوابی ک دادم هنوزم خجالت میکشم🤣🤣🤣🤣🤣

تو محوطه دانشگاه داشتم راه میرفتم یه پسری گف از کجا اومدی منم گفتم از خونمون

دوستاش زدن زیره خنده من خیلی خجالت کشیدم

باید جواب نمیدادمو رد میشدم

داشتم زبان میخوندم نوشته بود اسمه حسین که داشت مکالمه میکرد بعد خواستم بگم یاسمینا (اسم خواهرم) بسه دیگه گفتم حسین بسه دیگه بابام فقط یه جوری نگام کرد....🥲😂

خدایا در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن:)

همسرم گف نزدیکم دو دقیقه بعد در پایین بسته شد من لباس پوشیده بودم بریم بیرون صبر کردم برسه رو راه پله درو باز کردم با خنده بلند گفتم عشقم امدی اقای همسایه بالایی بود  😭

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

اسم شوهرمو اشتباه صدازدم گفتم امیررر

واکنشش چی بود؟😂😂

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
همسرم گف نزدیکم دو دقیقه بعد در پایین بسته شد من لباس پوشیده بودم بریم بیرون صبر کردم برسه رو راه پل ...

اوه اشکال نداره 😂🤦🏻‍♀️